Docent Organisatiewetenschappen (1,0 fte; 3 jaar)

Docent Organisatiewetenschappen (1,0 fte; 3 jaar)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mrt 30 apr Tilburg
Voor het departement Organisatiewetenschappen zijn wij op zoek naar een docent. Het betreft een voltijdse aanstelling voor 3 jaar. De taken van de gezochte docent bestaan uit het verzorgen van onderwijs en examens, zowel in het Nederlands als in het Engels, in de academische opleidingen waarbij het departement Organisatiewetenschappen is betrokken, bijvoorbeeld in de cursussen Kernvragen Organisatiewetenschappen, Organization Theory, en Academische en Beroepsvaardigheden.

Functieomschrijving

Voor het departement Organisatiewetenschappen zijn wij op zoek naar een docent. Het betreft een voltijdse aanstelling voor 3 jaar. De startdatum is bij voorkeur op 1 augustus 2021 en ten laatste op 1 september 2021. Naast onderzoek verzorgt het departement onderwijs op het gebied van Organisatiewetenschappen. Het departement Organisatiewetenschappen biedt onderwijs aan in de Bachelor Organisatiewetenschappen, de Master Organization Studies, de Bachelor Global Management of Social Issues, de Master track Global Management of Social Issues, en de Research Master ‘Individuals in Context’ van Tilburg School of Social & Behavioral Sciences (TSB). De taken van de gezochte docent bestaan uit het verzorgen van onderwijs en examens, zowel in het Nederlands als in het Engels, in de academische opleidingen waarbij het departement Organisatiewetenschappen is betrokken, bijvoorbeeld in de cursussen Kernvragen Organisatiewetenschappen, Organization Theory, en Academische en Beroepsvaardigheden (zie hier voor een overzicht van alle opleidingen en cursussen). Onderwijsactiviteiten omvatten het coördineren van cursussen, het verzorgen van hoor- en werkcolleges, het begeleiden van studenten bij diverse activiteiten in onze programma’s, en thesisbegeleiding. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die een academische opleiding heeft genoten op één van de gebieden van de Organisatiewetenschappen (zoals management, sociale/technische bedrijfskunde, arbeids- en organisatiesociologie). Wij prefereren kandidaten die gepromoveerd zijn, bij voorkeur met ervaring in de academische onderwijswereld.

 • Je bent een overtuigende en gepassioneerde docent;
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met organisatiewetenschappelijk onderwijs;
 • Je bent een teamspeler, die gewend is aan het werken in een multidisciplinaire werkomgeving;
 • Je kunt in zowel Nederlands als Engels op academisch niveau doceren;
 • Je wilt graag een hoge kwaliteit leveren;
 • Je bent een goede planner en kunt goed (jezelf) organiseren;
 • Je bent proactief en consciëntieus;
 • Je kunt omgaan met verschillende culturele achtergronden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en werkervaring, minimaal € 2790 en maximaal € 5127 bruto per maand (UFO profiel docent 3 in schaal 11, of docent 4 in schaal 10) bij een voltijdse aanstelling. De functie betreft een dienstverband voor 3 jaar. Indiensttreding bij voorkeur met ingang van 1 augustus 2021 en uiterlijk vanaf 1 september 2021.

Afdeling

Organisatiewetenschappen

Het departement Organisatiewetenschappen van de Universiteit van Tilburg behoort tot een van de leidende groepen in Europa in onderwijs en onderzoek. Ons onderzoek en onderwijs zijn beide zeer positief geëvalueerd tijdens recente visitaties door internationale commissies. Het departement Organisatiewetenschappen bestaat uit een internationaal docententeam (Amerikaans, Belgisch, Chinees, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Roemeens), kenmerkt zich door te streven naar excellent onderwijs en onderzoek, en streeft naar een open en gemoedelijke sfeer met respect voor ieders expertise en culturele achtergrond. 

Additionele informatie

Telefonisch of per e-mail kunt u informatie inwinnen over zowel de Faculteit en het Departement als de functie bij dr. Tine Buyl (0031 13 4664154 of T.P.L.Buyl@tilburguniversity.edu).

Specificaties

 • Universitair docent
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 40 uur per week
 • €2790—€5127 per maand
 • Gepromoveerd
 • 17188

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie voorzien van een CV kunt u tot en met 30 april 2021 insturen. Dit is alleen mogelijk door onderstaande link te gebruiken.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie voorzien van een CV kunt u tot en met 30 april 2021 insturen. Dit is alleen mogelijk door onderstaande link te gebruiken.

Solliciteer uiterlijk op 30 apr. 2021 23:59 (Europe/Amsterdam).