Docent Marketing Tilburg School of Economics and Management

Docent Marketing Tilburg School of Economics and Management

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 11 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het departement Marketing van Tilburg School of Economics and Management zijn wij op zoek naar een Docent Marketing (1,0 fte)

Functieomschrijving

Voor het departement Marketing zijn wij op zoek naar een Docent die mee gaat bouwen aan een nieuwe generatie topeconomen. 

Het departement Marketing verzorgt onderwijs in het vakgebied marketing en marktonderzoek. Als Docent Marketing wordt je betrokken bij vakken in de bacheloropleidingen Bedrijfseconomie en International Business Administration en/of in de masteropleidingen Marketing Management en Marketing Analytics. Je taken bestaan uit het verzorgen van werkcolleges, nakijken van opdrachten en de begeleiding van studenten bij het schrijven van scripties. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die een academische opleiding heeft genoten op één van de gebieden van de bedrijfswetenschappen (zoals bedrijfseconomie, bedrijfskunde en international business administration), econometrie of sociale psychologie. Ervaring in het bedrijfsleven strekt tot aanbeveling. Je hebt een Masterdiploma behaald in voornoemde gebieden en daarnaast ben je bereid om het certificaat Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (Tilburg University behoort tot de meest gewaardeerde werkgevers in de non-profit sector) en een attractieve, internationale werksfeer, bieden wij u een tijdelijk dienstverband voor vier jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.790,- en  maximaal € 4.402,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het UFO profiel Docent 4 is van toepassing. 

Werkgever

Tilburg School of Economics and Management

Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) staat hoog aangeschreven. Het onderzoek, verenigd in CentER, behoort tot de Europese top. De Bachelor- en Masteropleidingen, waarvan er drie Bachelors en zestien Masters volledig in het Engels worden verzorgd, staan op de internationale kaart met het in 2002 verworven AACSB-keurmerk. Medewerkers en studenten vormen een ambitieuze, internationale gemeenschap.

Tilburg School of Economics and Management

Specificaties

  • Lector
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • €2760—€4402 per maand
  • Universitair
  • 17603

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you