Docenten verpleegkunde

Docenten verpleegkunde

Geplaatst Deadline Locatie
31 mei 20 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool Leiden zoekt meerdere docenten verpleegkunde.

Functieomschrijving

Wij zoeken docenten - voor de verschillende teams - met relevante en actuele ervaring in de verpleegkundige beroepspraktijk.

De hoofdtaken:
Voorbereiden en verzorgen van onderwijs en beoordelen van opdrachten, toetsen en verslagen. Begeleiden en coachen van studenten in verschillende leersituaties (vaardigheden, projecten, colleges, studieloopbaanbegeleiding en afstudeeronderzoek).
Inhoudsdeskundige voor studenten maar ook voor collega’s en het werkveld. Kijk ook naar dit filmpje voor meer informatie over de functie!

Specificaties

Hogeschool Leiden

Functie-eisen

 • Bij voorkeur in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding tot verpleegkundige gecombineerd met recente ervaring in de gezondheidszorg
 • (Enige) ervaring als docent zodat je goed weet waar je aan begint
 • Bij voorkeur een relevante masteropleiding
 • Belangrijke eigenschappen zijn: je willen verdiepen in studenten, graag samenwerken, van en aan elkaar leren, werken vanuit overzicht, aanpakken, anderen stimuleren, positief en energiek
 • Affiniteit met digitaal onderwijs is natuurlijk nodig

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 (schaal 10) of minimaal € 3.658,64 en maximaal € 5.026,85 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband conform de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor minimaal 0,6 fte voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden – bijvoorbeeld, het volgen van een masteropleiding - en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3% en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

Werkgever

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad.
De hogeschool heeft ongeveer 12.500 studenten en 1.250 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

Afdeling

Gezondheidszorg

De faculteit Gezondheidszorg is met zo’n 2550 studenten en 220 medewerkers één van de vijf faculteiten van de hogeschool. De faculteit bestaat uit de bacheloropleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde en Vaktherapie en de masteropleidingen Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg en Advanced Nursing Practice. Daarnaast maken vier lectoraten deel uit van het facultaire kenniscentrum VEER (Vitaliteit En Eigen Regie).

Specificaties

 • Verpleging en verzorging; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Universitair docent
 • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
 • max. 24 uur per week
 • €2845—€5026 per maand
 • HBO
 • AT 56/2021/GZ

Werkgever

Locatie

Zernikedreef 11, 2333 CK, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you