Junior-onderzoeker 'Vroegsignalering Alcohol in de Tweedelijnzorg'

Junior-onderzoeker 'Vroegsignalering Alcohol in de Tweedelijnzorg'

Geplaatst Deadline Locatie
16 jul 27 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jul 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het project ‘Vroegsignalering Alcohol in de Tweedelijn’ zijn we op zoek naar een junior onderzoeker die kan ondersteunen in taken rondom de Landelijke Werkgroep Tweedelijn, die is opgericht vanuit de Tafel Alcohol van het Nationale Preventieakkoord (financiering vanuit VWS)

Functieomschrijving

De Landelijke Werkgroep Tweedelijn bestaat uit inmiddels meer dan 20 leden (o.a. artsen, ggz professionals en professionals uit de verslavingszorg), en wordt getrokken door Verslavingskunde Nederland en Tranzo. Samen met onze leden 1) voeren we onderzoek uit, 2) maken we praktijkproducten die voortvloeien uit dit onderzoek en 3) zorgen we voor implementatie van desbetreffende praktijkproducten. Het is de ambitie van het SVA en de Werkgroep Tweedelijn om in 2030 een sluitende keten voor vroegsignalering en zorg voor alcoholproblematiek in de Tweedelijnszorg in Nederland te hebben geïmplementeerd.


Als junior-onderzoeker vervul je zowel onderzoeks- als projectmatige activiteiten. Je levert een bijdrage aan voorbereiden, uitvoeren, analyseren en rapporten van verzamelde data. Ook ondersteun je bij organisatorische activiteiten binnen de werkgroep, lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van praktijkproducten en ondersteun je bij de implementatie in de praktijk.  

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding in de sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen en/of psychologie. Je bent proactief, houdt van organiseren, werkt graag in teamverband en bent sterk in verbinden. Daarnaast ben je ondernemend, heb je geduld en doorzettingsvermogen. Je werkt methodisch, ordelijk en systematisch en gaat integer om met vertrouwelijke persoons- en onderzoeksgegevens. Je hebt aantoonbare ervaring met diverse soorten onderzoek (kwalitatief en kwantitatief). Ook heb je affiniteit met praktijkgericht onderzoek in de zorg, bij voorkeur in de verslavingszorg, en vind je het leuk om projectmatige en organisatorische activiteiten uit te voeren. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met het publiceren van (inter-)nationale wetenschappelijke of vakinhoudelijke artikelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 maanden.

Je wordt tijdelijk aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University binnen de Academische Werkplaats Verslaving. Het betreft een dienstverband van 20 uur (0,5 fte) per week voor maximaal 4 maanden met uitzicht op verlenging. Het is een functie volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Onderzoeker 4, met een inschaling van maximaal €3.061 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. De aanstelling dient bij voorkeur te starten per 1 september 2021.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences / Tranzo

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences
Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Gezondheid, Organisatie en de Verhouding staat-burger-maatschappij. Met een inspirerende werkomgeving daagt de faculteit haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

Tranzo
Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 20 uur per week
  • max. €3061 per maand
  • Universitair
  • 18203

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you