Promovendus onderzoek naar betekenis en het effect van herstelacademies in Nederland

Promovendus onderzoek naar betekenis en het effect van herstelacademies in Nederland

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 15 aug Tilburg
Vanuit Tranzo, Tilburg School of Social and Behavioral Sciences zijn wij op zoek naar een: promovendus voor een vierjarig onderzoek naar betekenis en het effect van herstelacademies in Nederland -1,0 fte voor 4 jaar

Functieomschrijving

Binnen de Academische Werkplaats Geestdrift van Tranzo zoeken wij een promovendus voor het vierjarige project ‘De waarde van herstelacademies: een kosteneffectiviteits- en kwalitatieve studie’. Het project wordt uitgevoerd vanuit Tranzo en het Trimbos-instituut, in samenwerking met herstelacademie Enik en de gemeente Utrecht. Je werkt binnen het project samen met experts op het gebied van kwalitatief onderzoek en kosteneffectiviteitsanalyse en met peer-onderzoekers van herstelacademie Enik. Het project start 1 oktober 2021 en duurt vier jaar.

Klik door naar de vacature op de website van Tilburg University voor meer informatie over de projectomschrijving.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een onderzoeker met een relevante afgeronde academische opleiding bijvoorbeeld in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen. U bent ondernemend, heeft een groot doorzettingsvermogen en bent een teamplayer. U combineert stevige wetenschappelijke ambities met affiniteit met praktijkgericht onderzoek in de GGZ en een peer support setting. U heeft aantoonbare affiniteit met kwantitatief en/of kwalitatief onderzoek naar mensen met (ernstige) psychische problemen. U bent in staat onderzoeksresultaten zowel wetenschappelijk, beleidsmatig als praktijkgericht terug te rapporteren. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

U wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University en krijgt tevens een werkplek op het Trimbos-instituut. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Promovendus, met een inschaling bij aanvang van €2.395 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. De voorkeur gaat uit naar een indiensttreding per 1 oktober 2021. U wordt eerst aangesteld voor 12 maanden en bij goed functioneren en voortzetting van de financiering wordt het contract verlengd met 3 jaar bij een aanstelling van 1.0 fte.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences - Tranzo

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tranzo
Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

Additionele informatie

Voor inhoudelijke vragen en informatie over het project kunt u contact opnemen met Inge Horn (i.horn@tilburguniversity.edu). Meer informatie over Tilburg University vindt u op: www.tilburguniversity.edu en over Tranzo op www.tilburguniversity.edu/tranzo.

Specificaties

  • Promotiestudent
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • max. €2395 per maand
  • Universitair
  • 18208

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Uw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 15 augustus digitaal insturen. De 1e gesprekken staan gepland op 24 of 27 augustus en de 2e gesprekken op 31 augustus of 3 september

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Uw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 15 augustus digitaal insturen. De 1e gesprekken staan gepland op 24 of 27 augustus en de 2e gesprekken op 31 augustus of 3 september

Solliciteer uiterlijk op 15 aug. 2021 23:59 (Europe/Amsterdam).