Career Officer/ (studie)loopbaanadviseur (0,8 - 1,0 fte)

Career Officer/ (studie)loopbaanadviseur (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 29 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universiteit Utrecht zoekt een Career Officer/ (studie)loopbaanadviseur. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een trainer, adviseur, ontwikkelaar en organisator die studenten verbindt met de arbeidsmarkt en met de juiste studie. Ons einddoel is dat alle 30.000 studenten bij hun afstuderen:
  1. weten wat hun volgende stap is;
  2. weten in welke branche ze die willen zetten;
  3. weten hoe werkgevers selecteren;
  4. kunnen netwerken met alumni;
  5. zichzelf professioneel kunnen presenteren. Hiertoe kunnen studenten gebruik maken van diverse online en offline middelen (zie de careerserviceswebsite).

Wij zijn aan het groeien en zoeken daarom vanaf 15 november (of eerder), tijdelijk voor 1 jaar, een extra teamlid.
Wat ga je doen?

  • Je verzorgt trainingen in het Nederlands en Engels voor studenten. Het betreffen de algemene trainingen van Career Services incl. Studiekeuze maatwerktrainingen in samenwerking met opleidingen, studentenverenigingen, etc.
  • Je begeleidt en adviseert studenten over hun carrière en studiekeuzevragen.
  • Je draagt bij aan het invullen en organiseren van evenementen gericht op het verbinden van studenten, werkgevers en opleidingen.
  • Op termijn ontwikkel en verbeter je trainingen, diensten en informatie voor studenten, bedrijven en opleidingen.
  • Je werkplek is thuis en in de Universiteitsbibliotheek op het Utrecht Science Park.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat verwachten we van je?
  • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding.
  • Je hebt relevante werkervaring als trainer en individueel gesprekspartner van studenten.
  • Je hebt kennis en visie op trainen, het begeleiden van mensen en op de arbeidsmarkt van de toekomst en je weet dat te vertalen naar een concrete aanpak.
  • Je begrijpt mensen en hun verschillende functies en kan hen enthousiasmeren, inspireren en overtuigen.
  • Je kent de werving- en selectiepraktijk van voor UU-studenten aansprekende bedrijven/organisaties.
  • Je hebt bij voorkeur succesvolle trainingen ontwikkeld en gelanceerd, inclusief de daarbij behorende marketinginstrumenten.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Tot slot ben je enthousiast, gedreven om goede services te bieden en nieuwe ervaring en kennis op te doen, en bovendien zelfstandig, secuur en leuk om mee samen te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek is verantwoordelijk voor studentbegeleiding op universitair niveau en voor de contacten met studie- en studentenverenigingen. Daarnaast ondersteunt de directie het College van Bestuur en de faculteiten bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategische beleid ten aanzien van onderwijs, onderzoek en studenten. Daarbij heeft de directie als doel om de onderwijsbedrijfsvoering, in afstemming met de facultaire ondersteuning, efficiënt in te richten met een hoge kwaliteit van dienstverlening aan studenten en docenten. Het team Career Services bestaat uit twaalf personen, waarvan zeven werkzaam zijn als facultaire Career Officer. Het team vormt samen met de teams SkillsLab (drie collega’s) en Well Being Week (drie collega’s) het team Student Development dat weer onderdeel is van de afdeling Studenten van de directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO
  • 1169599

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you