Projectcontroller (parttime maximaal 28 uur)

Projectcontroller (parttime maximaal 28 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
9 okt 31 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus School of Economics is per direct op zoek naar een Projectcontroller voor maximaal 0.7 fte.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Samen met je collega projectcontroller ga jij een bijdrage leveren aan de totstandkoming en uitvoering van het financieel-economische beleid rondom onderwijs- en onderzoeksprojecten binnen Erasmus School of Economics. Dit is inclusief het inhoudelijk aansturen en beoordelen van de financiële vastlegging van feiten die leiden tot de juiste informatievoorziening met betrekking tot deze projecten. Daarnaast verzamel, analyseer, interpreteer en presenteer je de stuurinformatie over de verschillende projectprestaties. Dit doe je op basis van de betreffende informatiebehoefte, waarbij je rekening houdt met de bestaande informatieprotocollen.

In overleg met de diverse projectmanagers stel je de projectbegrotingen op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van realisatierapportages en prognoses. Je bewaakt en signaleert afwijkingen in de projectbegrotingen en, indien noodzakelijk, ga je daarover in gesprek. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de accountantscontrole, richt je projectdossiers in en zorg je voor een adequate afwikkeling hiervan. Je richt je daarnaast ook op het beoordelen van relevante interne procedures, wet- en regelgeving en subsidievoorwaarden en je past deze toe op de dossiers die jij in portefeuille hebt.

Tot slot verstrek je informatie, beantwoord je vragen en adviseer je over regelingen en procedures aangaande projecten. Je adviseert zelfstandig en geeft aanwijzingen voor de inrichting van projectadministratiesystemen.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken binnen het Control-team van de Dean’s Office. Binnen deze afdeling bevinden zich alle PIOFAH-taken. Een enthousiaste afdeling die houdt van aanpakken. De Dean’s Office is het centrale punt binnen de faculteit waar met enthousiasme maximale ondersteuning wordt gegeven ten behoeve van het primaire proces van onderwijs en onderzoek. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat we van je vragen

Je bent een kei in projectcontrol en je vindt het leuk om de administratie keurig op orde te hebben. Je bent accuraat en je gaat graag met flair het gesprek aan met onze wetenschappers en andere stakeholders over de projecten, de realisatie, bijzonderheden etc. Je adviesvaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld. Je laat je niet snel uit het veld slaan en je zoekt iedere keer naar nieuwe manieren om je gesprekspartners mee te krijgen en van informatie te voorzien.

Jij bent onze ideale kandidaat als je ook:

  • Een afgeronde HEAO (BE) of SPD-opleiding hebt of een vergelijkbaar denkniveau met werkervaring op projectadministratie en projectcontrol in een complexe (wetenschappelijke) organisatie.
  • Uitstekend kan werken met Excel en Word; ervaring met SAP strekt tot aanbeveling.
  • Een resultaatgerichte stijl van werken hebt, initiatiefvol, proces- en klantgericht bent en gewend bent om binnen tijdslimieten te werken.
  • Goede relationele, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden hebt en uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (C1 niveau CEFR of bereidheid om dit niveau te behalen)

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

We bieden een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband (max. 0,7 fte) wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.836,- en € 4.474,- bruto per maand (schaal 10). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Economics (ESE)

Erasmus School of Economics is de logische keuze voor ambitieuze studenten die economie of econometrie willen studeren, voor academici die graag willen bijdragen aan relevant en uitdagend onderzoek en onderwijs, voor alumni die graag willen blijven leren en hun ervaringen willen delen, en voor overheden en bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbaar advies. Binnen de faculteit bestaan vier verschillende capaciteitsgroepen (Bedrijfseconomie, Algemene Economie, Toegepaste Economie en Econometrie) met daarnaast o.m. de afdeling Dean’s Office. Hier zijn Control, HR, IT, Support en facilitaire activiteiten geconcentreerd, met als doel een proactieve en excellente ondersteuning aan de capaciteitsgroepen.

www.eur.nl/en/ese

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Beleid- en staf
  • Economie
  • 24—28 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • ESE/DO/20211009

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you