Junior docent Biochemie/Celbiologie/Pathologie (0,8 - 1,0 fte)

Junior docent Biochemie/Celbiologie/Pathologie (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 okt 15 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een sterk gemotiveerde kandidaat om het onderwijs te verzorgen.

Functieomschrijving

De afdeling Celbiologie, Metabolisme en Kanker verzorgt onderwijs op het gebied 'van molecuul tot orgaan' aan bachelorstudenten Diergeneeskunde en Biomedische wetenschappen. Het gaat hier speciaal om de disciplines biochemie, metabolisme, celbiologie en pathologie. Het onderwijs wordt in blokken gegeven die thematisch en interdisciplinair zijn opgezet. De afdeling gaat de komende twee jaar aan de slag met de vernieuwing van het onderwijs. Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar versterking van het interdisciplinaire onderwijsteam voor twee jaar. Jouw bijdrage zal onder andere bestaan uit het ontlasten van het bestaande team door het geven van onderwijs, maar het is zeker ook de bedoeling dat je zelf ook bijdraagt aan de onderwijsontwikkeling, zoals het maken van e-modules in samenspraak met seniordocenten. De precieze invulling van de onderwijstaak wordt steeds in overleg met de onderwijscoördinatoren van de afdeling vastgesteld.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een sterk gemotiveerde kandidaat die een master heeft behaald in een biomedische opleiding of in diergeneeskunde om het onderwijs te verzorgen in een interdisciplinair team van docenten. Je hebt een enthousiaste instelling en affiniteit met het geven en ontwikkelen van onderwijs en kennis in de life sciences. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in het geven van onderwijs en kennis van biochemie/moleculaire biologie, metabolisme, celbiologie en/of pathologie. Gezien de werkzaamheden is flexibiliteit en eigen initiatief een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een verlenging met nog een jaar tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.


De afdeling Celbiologie, Metabolisme & Kanker doet fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek naar de dynamiek van biologische membranen. De afdeling beschikt over hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten, zoals geavanceerde microscopen en massaspectrometers. Tevens verzorgt de afdeling het onderwijs op het gebied 'van molecuul tot orgaan' aan bachelorstudenten Diergeneeskunde en Biomedische wetenschappen.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
  • 28—40 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO
  • 1175644

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you