Sr. Onderzoeker Tranzo, AW Leven met een verstandelijke beperking

Sr. Onderzoeker Tranzo, AW Leven met een verstandelijke beperking

Geplaatst Deadline Locatie
9 nov 28 nov Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn wij op zoek naar een: Senior onderzoeker bij departement Tranzo, AW Leven met een Verstandelijke Beperking, 0,8 fte (gewenste start per 1 januari 2022).

Functieomschrijving

Binnen het team van de AWVB zijn wij op zoek naar een senior onderzoeker. In deze functie begeleidt u promovendi en science practitioners (onderzoekers uit praktijkinstellingen die voor 1 à 2 dagen in de week zijn gedetacheerd bij de Academische Werkplaats). U draagt mede zorg voor het schrijven van subsidies en wetenschappelijke en vakinhoudelijke publicaties. Daarnaast initieert en verwerft u financiële middelen voor zowel fundamenteel als toegepast onderzoek, voor eigen en andermans onderzoek. In de functie van senior onderzoeker coördineert en draagt u zorg voor de realisatie (ontwikkelen, opzetten en uitvoeren) van samenhangende onderzoeksprojecten, ten einde een bijdrage te leveren aan ontwikkeling van kennis, adviezen, producten en inzichten op een onderzoeksgebied.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

U bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding en bent gepromoveerd in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen. U bent proactief, houdt van organiseren en bent sterk in verbinden. Daarnaast bent u ondernemend, heeft u geduld en doorzettingsvermogen. U werkt bovendien zelfstandig, methodisch, ordelijk en systematisch en gaat integer om met vertrouwelijke persoons- en onderzoeksgegevens. U heeft aantoonbare onderzoekservaring en affiniteit met praktijkgericht onderzoek in de zorg en bij voorkeur in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook beschikt u over (ruime) ervaring op het gebied van begeleiding van (junior) onderzoekers en heeft u aantoonbare kwaliteiten wat betreft het publiceren van (inter-)nationale wetenschappelijke en vakinhoudelijke artikelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

U wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van 12 maanden bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Uitzicht op verlenging van het dienstverband bij gebleken geschiktheid en voortzetting van de externe financiering. Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het UFO (universitair functie ordenen)-profiel van onderzoeker 2 is van toepassing. Het salaris voor een onderzoeker is, afhankelijk van ervaring, maximaal €5.922 per maand bij een voltijds dienstverband.

Afdeling

Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking - Tranzo

De leerstoel Mensen met een verstandelijke beperking: Psychopathologie & Behandeling wordt sinds 2010 bezet door prof. dr. Petri Embregts en is ondergebracht bij de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB). Deze Academische Werkplaats betreft een samenwerking tussen Tranzo (TSB, Tilburg University), 14 zorgaanbieders voor mensen met een verstandelijke beperking en belangenvereniging LFB. Prof. dr. Petri Embregts is als hoogleraar verantwoordelijk voor het vormgeven van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vanuit deze Academische Werkplaats en in directe verbinding met alle zorgorganisaties.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • max. €5922 per maand
  • Gepromoveerd
  • 18562

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you