Ervaren onderzoeker Tranzo - AW leven met een verstandelijke beperking

Ervaren onderzoeker Tranzo - AW leven met een verstandelijke beperking

Geplaatst Deadline Locatie
25 nov 15 dec Tilburg
Voor Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn wij op zoek naar een:
Ervaren onderzoeker bij departement Tranzo, AW Leven met een verstandelijke beperking,
0,8 fte (gewenste start per 1 februari 2022).

Functieomschrijving

Binnen het team van de AWVB zijn wij op zoek naar een ervaren onderzoeker. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksprojecten en het mede begeleiden van promovendi en science practitioners (onderzoekers uit praktijkinstellingen die voor 1 à 2 dagen in de week zijn gedetacheerd bij de Academische Werkplaats). U draagt daarbij mede zorg voor het schrijven van wetenschappelijke en vakinhoudelijke publicaties, ten einde een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kennis, adviezen, producten en inzichten op het onderzoeksgebied mensen met een verstandelijke beperking.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

U bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding en bent (bijna) gepromoveerd in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen. U heeft aantoonbare onderzoekservaring en affiniteit met praktijkrelevant onderzoek in de zorg en bij voorkeur in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heeft u aantoonbare kwaliteiten wat betreft het publiceren van (inter-)nationale wetenschappelijke en vakinhoudelijke artikelen. Daarbij bent u proactief en sterk in verbinden. Daarnaast werkt u zelfstandig, methodisch, ordelijk en systematisch en gaat integer om met vertrouwelijke persoons- en onderzoeksgegevens. 

Arbeidsvoorwaarden

U wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van 12 maanden bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Uitzicht op verlenging van het dienstverband bij gebleken geschiktheid en voortzetting van de externe financiering. Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het UFO (universitair functie ordenen)-profiel van Onderzoeker  is van toepassing. Het salaris voor een onderzoeker is, afhankelijk van ervaring, maximaal €5.211 per maand bij een voltijds dienstverband.

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. 
Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tranzo
Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking
De leerstoel Mensen met een verstandelijke beperking: Psychopathologie & Behandeling wordt sinds 2010 bezet door prof. dr. Petri Embregts en is ondergebracht bij de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB). Deze Academische Werkplaats betreft een samenwerking tussen Tranzo (TSB, Tilburg University), 14 zorgaanbieders voor mensen met een verstandelijke beperking en belangenvereniging LFB. Prof. dr. Petri Embregts is als hoogleraar verantwoordelijk voor het vormgeven van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vanuit deze Academische Werkplaats en in directe verbinding met alle zorgorganisaties.

Additionele informatie

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luciënne Heerkens (G.C.J.Heerkens@tilburguniversity.edu). 
Meer informatie over Tilburg University vindt u op: www.tilburguniversity.edu en over Tranzo op www.tilburguniversity.edu/tranzo.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • 18747

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Uw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 15 december 2021 digitaal insturen. De 1e gesprekken staan gepland in de week van 20 december 2021. 

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Uw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 15 december 2021 digitaal insturen. De 1e gesprekken staan gepland in de week van 20 december 2021. 

Solliciteer uiterlijk op 15 dec. 2021 23:59 (Europe/Amsterdam).