Hoofd LungAnalysis

Hoofd LungAnalysis

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 3 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Erasmus MC LungAnalysis (LA) is een innovatief core laboratorium gericht op de ontwikkeling en validatie van protocollen en beeldanalyse technieken van de longen gemaakt met computed tomography (CT) en Magnetic Resonance Imaging (MRI) scanners. Het doel is deze technieken van 'bench naar bedsite' te ontwikkelen om daarmee de zorg voor patiënten met longaandoeningen te verbeteren. Grote aantallen scans worden binnen ons lab manueel en/of automatisch geanalyseerd. Databeheer, databasemanagement, repository, het ondersteunen van PhD studenten met ICT gerelateerde taken en het volgen en implementeren van IT gerelateerde ontwikkelingen behoort tot jouw werkzaamheden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van diverse LA activiteiten. Daarvoor ontwikkel en schrijf je richtlijnen en standaard procedures (SOP). Je houdt je bezig met het schrijven of accorderen van projectrapportages en biedt ondersteuning in de aanvraag van Grants. Je bent inhoudelijk betrokken bij de verschillende researchprojecten en het schrijven van de publicaties. Je werkt nauw samen met het Erasmus Imaging Office. Ook onderhoud je contacten met bedrijven die kunnen bijdragen aan de uitvoering van onze missie.
  • Je bent de sparring partner van de directeur LA en 'linking pin' en vraagbaak binnen de het lab en naar de afdeling radiologie.
  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief.
  • Je bent inhoudelijk op de hoogte van de research projecten, draagt bij aan deze projecten waar nodig, en bewaakt mede de voortgang van deze projecten.
  • Je werkt hiertoe samen met collega's van ICT, HR, financiën, Research Suite.
  • Met de project/programmamanager draagt je zorg voor de interne en externe communicatie.
  • Met de project/programmamanager ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en inhoudelijke voorbereiding van diverse vergaderingen en coördineert de uitvoering van acties die daaruit voortkomen.
  • Datamanagement en data security processen signaleren en doorvoeren.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je hebt een WO opleiding afgerond en bent eventueel (bijna) gepromoveerd, bij voorkeur in de paramedische en of ICT richting. Je hebt aantoonbare werkervaring met kennis in ICT, beeldverwerking en datamanagement. We verwachten goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder heb je een proactieve houding, kun je goed samenwerken, heb je een innovatieve en analytische instelling, oog voor detail en affiniteit met medisch wetenschappelijk onderzoek en interesse in de kliniek. Je bent een teamspeler die de ambitie heeft om mee te bouwen aan de toekomst van LungAnalysis.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
  • Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.986,- en maximaal € 5.483,- (schaal 10 of 11), afhankelijk van opleiding en werkervaring) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Samen bespreken we jouw inzetbaarheid op de afdeling. Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

Het Erasmus MC 'LungAnalysis' (LA) is een innovatief core laboratorium gericht op beeldanalyse van de longen en op het ontwikkelen en standaardiseren van computed tomography (CT) en magnetic resonance (MR) scan procedures. Binnen LA werkt een hecht en enthousiast internationaal team. LA is betrokken bij een groot aantal (inter)nationale researchprojecten. Binnen het Erasmus MC lopen er projecten met verschillende afdelingen waaronder kinderlongziekten, radiologie, BIGR, kinderchirurgie, longziekten, orthopedie, en Generation R. De lopende kosten van LA worden gedragen door inkomsten vanuit de researchprojecten.

LA is gesitueerd in het Erasmus MC Sophia kinderziekenhuis en valt organisatorisch onder de verantwoordelijkheid van de afdelingen Kinderlongziekten en Allergologie. LA werkt nauw samen met het Erasmus Imaging Office wat onder verantwoordelijkheid valt van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Samen met de directeur, vice directeur en project/programmamanager ben je verantwoordelijk voor het runnen en verder ontwikkelen van het LA-laboratorium en werk je nauw samen met de beeldanalist. In het LA-lab zijn daarnaast ook PhD studenten, masterstudenten, flexwerkers en (internationale) gasten aanwezig.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium; IT; Beleid- en staf; Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €4000—€5483 per maand
  • Universitair
  • 22.33.22.TS-P986103-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you