Arts-onderzoeker Hartfalen (PhD)

Arts-onderzoeker Hartfalen (PhD)

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 13 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als arts-onderzoeker / onderzoeker op de afdeling Cardiologie, unit Hartfalen, ga je gedurende drie jaar jouw expertise vergroten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en een echte bijdrage leveren aan het verbeteren van patiëntenzorg. Doel is een promotie onderzoek met PhD in 3 jaar. Jouw werkzaamheden hebben betrekking op unieke projecten zoals:
 • De analyse van een multicenter (25 centra) gerandomiseerde clinical trial (MONITOR-HF) die al drie jaar loopt en bijna is voltooid met een sensor (CardioMEMS) die vullingsdrukken kan meten op afstand (thuis) en zo ziekenhuis opnames hoopt te voorkomen. Bij deze trial komt er een grote hoeveelheid data beschikbaar voor verschillende projecten, waaronder biomarker onderzoek in de BioMEMS substudie om met combinaties van biomarkers mechanistisch te kijken naar het verloop van de ziekte hartfalen en dit te combineren met vullingsdrukken van de sensor. Dit zijn wereldwijd unieke projecten.
 • Kwaliteitsregistraties hartfalen zorg, de TITRATE-HF registratie (30+ ziekenhuizen, 4000+ patiënten), waarbij de implementatie van de meest recente hartfalenrichtlijn (ESC HF richtlijn 2021) bestudeerd wordt. Welke volgorde en hoeveelheid van hartfalen medicatie werkt bij welke groepen het beste? Ook bij deze studie wordt genoeg data verzameld voor meerdere projecten.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je bent een proactieve en sterk gemotiveerde onderzoeker die gedurende 3 jaar het maximale eruit wil halen voor een succesvol promotie onderzoek. Je beschikt over:
 • Een registratie als basisarts of bent een master student met research ervaring.
 • Aantoonbare interesse in wetenschappelijk onderzoek gedurende jouw opleiding of in de masterfase Geneeskunde.
Volg je een extra onderzoeksopleiding (research master NIHES)? Solliciteer dan vooral, ook als je nog geen geregistreerd arts bent. Heb je ervaring met het verrichten van wetenschappelijk onderzoek bijvoorbeeld in de vorm van een artikel, statistische analysen of extra-curriculaire activiteiten dan is dat een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 3 jaar.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.707,- (schaal 10), afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau, bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Je kunt zowel fulltime als parttime werken over een langere periode. Samen bespreken we jouw inzetbaarheid
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die we al in november uitkeren en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Sportfaciliteiten, een fietsregeling en een fietsenmaker van de zaak.

Werkgever

Erasmus MC

Werken bij het Erasmus MC betekent werken in het grootste academische ziekenhuis en één van de modernste en innovatieve ziekenhuizen van Nederland. Binnen het Erasmus MC wordt de hartfalen zorg op hoog niveau en in de volle breedte aangeboden inclusief steunharten en harttransplantaties. Het Erasmus MC Thoraxcentrum is landelijk expertisecentrum hartfalen. Er is een uitgebreide samenwerking met ziekenhuizen in de regio op het gebied van hartfalen zorg. Je gaat samenwerken met een leuke en gezellige groep hartfalen PhD-onderzoekers inclusief een uitgebreid cursus en opleidingsprogramma voor wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

 • PhD; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €2986—€4707 per maand
 • Universitair
 • 24.09.22.TT-P990793-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you