Stralingsbeschermingsdeskundige bij de Stralingsbeschermingseenheid Randwyck, Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Stralingsbeschermingsdeskundige bij de Stralingsbeschermingseenheid Randwyck, Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 20 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Stralingsbeschermingseenheid (SBE) Randwyck zoekt per direct een enthousiaste stralingsbeschermingsdeskundige in de functie van coördinerend deskundige.

Functieomschrijving

De Stralingsbeschermingseenheid is werkzaam voor de instellingen op de campus Randwyck die bronnen van ioniserende straling toepassen, te weten Maastricht University, MUMC+, Maastro, Maastro Protonentherapie BV en Brightlands Maastricht, aan wie gezamenlijk een Complexvergunning ex. Kernenergie wet is verleend. De stralingsbeschermingseenheid houdt onafhankelijk toezicht op de toepassingen van bronnen van ioniserende straling en is er verantwoordelijk voor, dat de stralingsbescherming voldoet aan de wettelijke- en vergunningseisen. Als stralingsbeschermingsdeskundige heeft u als primaire taak om de ACD en diens plaatsvervanger te ondersteunen in zijn/haar taken en verantwoordelijkheden en voert u alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden op het gebied van beleidsvoorbereiding, toezicht, advisering en stralingshygiënisch onderwijs uit.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat met ten minste een HBO-achtergrond, die in het bezit is van een diploma van de opleiding tot coördinerend deskundige (voormalig stralingsdeskundigheid niveau 3), dan wel bereid is deze opleiding te volgen. Het behalen van deze deskundigheid is een voorwaarde voor de functieuitoefening. U heeft een aantoonbaar organisatietalent, een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een gezonde dosis ambitie. U bent in staat zelfstandig en efficiënt projectmatig opdrachten uit te voeren. Bij voorkeur bent u bekend met de (bio)medische- en onderzoeksomgeving. Verder bent u een sociaalvaardige teamplayer, beschikt u over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, ook in het Engels, en overtuigingskracht. Ervaring in het organiseren en geven van onderwijs is een pré. Kennis en vaardigheid van Windows en Officepakketten worden als vanzelfsprekend beschouwd.

Arbeidsvoorwaarden

Vast met een jaar proeftijd, waarin de opleiding tot coördinerend deskundige moet zijn behaald.

Het functieprofiel is Arbo-, en Milieudeskundige 3 en wordt ingedeeld in schaal 10 (max. € 4.670,- bruto per maand, conform cao NU). Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
  • Techniek; Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • AT2022.290

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyelaan 25, 6229 HX, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you