Postdoc/Projectleider School of Health Professions Education (SHE)/Vakgroep O&O voor het Interreg Skills4You en Interreg COMPAS project

Postdoc/Projectleider School of Health Professions Education (SHE)/Vakgroep O&O voor het Interreg Skills4You en Interreg COMPAS project

Geplaatst Deadline Locatie
30 jun 18 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Maastricht University is op zoek naar een projectleider voor het Skills4you-project en het Compas project; het betreffen twee Interreg projecten. Het betreft een tijdelijke functie t/m 31-8-2023 (ca. 1 jaar) voor 0,6 tot 0,8 fte.

Functieomschrijving

Binnen het Skills4you-project wordt gewerkt aan het bestuderen, ontwikkelen, verbeteren en dissemineren van vaardigheden van docenten in het hoger en middelbaar beroepsonderwijs op het gebied van gedifferentieerd onderwijs, zowel online als face-to-face, in de Euregio Maas-Rijn.

Binnen het Compas-project wordt gewerkt aan het bestuderen, ontwikkelen, en evalueren van onderwijs over patiëntveiligheid in de Euregio Maas-Rijn. Samen met partners maken we een blauwdruk van een internationale opleiding patiëntveiligheid en enkele modules daarvan gaan we uitwerken, uitproberen en evalueren.

Voor beide projecten zijn we op zoek naar een projectleider (0,6 – 0,8fte). De projectleider wordt aangesteld bij de School of Health Professions (SHE) met een onderzoeks- en PhD programma dat internationaal gezien tot de top behoort in het domein van de onderwijswetenschappen en waarin nauw wordt samengewerkt met ervaren onderwijsontwikkelaars.

In beide projecten is ook een postdoc en junior onderzoeker werkzaam. De taak van de projectleider is om de leiding te nemen in de projectorganisatie en de contacten met partners en subsidieverstrekker, en om de anderen te begeleiden in hun werk.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

 • Het bijhorend UFO profiel is afhankelijk van de achtergrond van de geselecteerde kandidaat en kan ook pas dan definitief worden vastgesteld;
 • Een enthousiaste ervaren docent of (onderwijs)wetenschapper met een afgeronde MSc die bij voorkeur gepromoveerd is;
 • Die interesse heeft in het ontwerpen en onderzoeken van onderwijs voor docenten en onderwijs over patiëntveiligheid;
 • Die beschikt over excellente organisatie vaardigheden;
 • Die beschikt over goede communicatieve en academische vaardigheden;
 • Die goed in staat is om met verschillende belanghebbenden internationaal samen te werken;
 • In het Nederlands en Engels kan communiceren (wetenschappelijk schrijven en mondeling); kennis van Duits en/of Frans strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 1-9-2023.

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,6 tot 0,8 fte (in overleg) van 1 september 2022 t/m 31 augustus 2023.

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 11 of 12. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 6.181,- conform schaal 12 (bij fulltime aanstelling).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

School of Health Professions Education (SHE)

The Maastricht School of Health Professions Education (SHE) is a graduate school for education, research and innovation in health professions education. SHE provides high quality multidisciplinary research and teaching and helps to innovate educational programmes. By providing the basics, SHE educates future leaders and opens the door for better healthcare in the future.

Specificaties

 • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • 22.8—32 uur per week
 • €3974—€6181 per maand
 • Universitair
 • AT2022.291

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 60, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you