Universitair Docent Klinische & Ontwikkelingsneuropsychologie (0,8 fte)

Universitair Docent Klinische & Ontwikkelingsneuropsychologie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 sep 17 okt Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van is op zoek naar een universitair docent op het gebied van klinische neuropsychologie. Deze positie is binnen de afdeling Psychologie in de basiseenheid Klinische & Ontwikkelingsneurospychologie.

De positie van universitai

Functieomschrijving

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van is op zoek naar een universitair docent op het gebied van klinische neuropsychologie. Deze positie is binnen de afdeling Psychologie in de basiseenheid Klinische & Ontwikkelingsneurospychologie.

De positie van universitair docent combineert het onderwijs en onderzoek op het gebied van klinische neuropsychologie. In het onderwijs wordt van de kandidaat verwacht dat hij/zij vakken geeft in de Bachelor en Master programma’s, dit kan zowel in het Engels als Nederlands zijn en in een hybride onderwijsvorm. Naast de inhoudelijke vakken is het begeleiden van zowel BA-studenten als MA-studenten bij hun stage en thesis onderdeel van de functie.

De kandidaat voert onderzoek uit op basis van een reeds gedefinieerd en goedgekeurd onderzoeksvoorstel, ten behoeve van wetenschap, maatschappij en – waar mogelijk - overheid en bedrijfsleven. Van de kandidaat wordt verwacht om een plan te ontwikkelen voor het werven van subsidies uit de tweede en/of derde geldstroom.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- gepromoveerd binnen de Sociale en gedragswetenschappen
- kennis hebben van de Nederlandse beroepspraktijk van de neuropsycholoog
- GZ opleiding hebben afgerond, afgeronde KNP opleiding is een pre
- succesvol in het werven van subsidies uit de tweede en/of derde geldstroom
- een goed publicatierecord op het betreffende vakgebied
- ervaring en interesse in het verzorgen van onderwijs aan studenten (colleges geven, stage/thesis begeleiding)
- interesse in vernieuwende onderwijsmethodes
- in bezit van een Basiskwalificatie Onderwijs of bereidheid om deze op korte termijn te behalen
- goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels
- uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en goed kunnen werken in teamverband.

Belangrijke competenties in deze functie zijn conceptueel vermogen, omgevingsgerichtheid, presenteren en resultaatgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor de Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van minimaal 3.974,- euro bruto per maand (salarisschaal 11) en maximaal 6.181,- euro bruto per maand (salarisschaal 12) op basis van een fulltime dienstverband
- een functie-indeling in het UFO-profiel Universitair Docent 2 of Universitair Docent 1, afhankelijk van ervaring en kwalificaties
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
- een goede verlofregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een aanstelling voor 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband met een aanstellingsomvang van 0,8 fte. Na het eerste jaar vindt er een beoordeling plaats waarbij het functioneren in relatie met de functie wordt bekeken en een verlenging tot vaste aanstelling wordt besproken.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen. Bij de faculteit werken ca. 650 medewerkers. Meer informatie over de faculteit kunt u vinden via de link https://www.rug.nl/gmw/.

De basiseenheid klinische en ontwikkelingsneuropsychologie valt binnen de afdeling Psychologie en verzorgt twee klinische masters (klinische neuropsychologie en clinical neuropsychology). Het onderzoek van deze basiseenheid is gericht op klinische neuropsychologie en verkeerspsychologie. Zowel op Bachelor als op Master niveau wordt onderwijs verzorgd door medewerkers van de eenheid. Bij deze basiseenheid werken ca. 45 medewerkers.

Specificaties

  • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 30 uur per week
  • max. €6181 per maand
  • Universitair
  • 222644

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you