Docent NT2 bij Radboud in'to Languages

Docent NT2 bij Radboud in'to Languages

Geplaatst Deadline Locatie
5 okt 17 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een bevlogen docent NT2 die met hart en ziel voor de klas staat. Een enthousiaste collega die graag samenwerkt in een leuk team van ervaren docenten en opleiders. Die actief bijdraagt en zich graag verder wil ontwikkelen binnen het vakgebied. Wij streven naar een grote diversiteit binnen ons docententeam. Daarom nodigen wij nadrukkelijk kandidaten uit om te reageren voor wie Nederlands niet de moedertaal is. 
Je gaat lesgeven aan hoogopgeleide anderstaligen. Je verzorgt groepscursussen en maatwerktrainingen NT2 op verschillende taalniveaus voor studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc, én voor klanten van buiten de campus. Ook intake- en evaluatiegesprekken behoren tot je takenpakket. Je werkt vooral op of vanuit onze locatie in Nijmegen, maar het kan ook voorkomen dat je een cursus of maatwerktraining voor Wageningen in'to Languages verzorgt. Afhankelijk van je interesse, ambities en ervaring, ga je op korte of langere termijn lesgeven in onze post-hbo-opleiding tot docent NT2 en stagiaires begeleiden van de Faculteit der Letteren (Master NT2 of Taalwetenschap).

Je werkt in een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor ontwikkeling en professionalisering. Onze NT2-afdeling bestaat uit betrokken en enthousiaste docenten. Bij In’to werken we ook samen over afdelingen heen. Dat houdt het werk boeiend en afwisselend. Afhankelijk van je interesses en expertise kan het dus zijn dat je gaat samenwerken met mensen uit andere afdelingen, zoals toetsing of inclusieve communicatie.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond.
 • Je bent (bijna) gecertificeerd docent NT2.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent een startende docent NT2 of hebt al enige ervaring met lesgeven aan volwassenen.
 • Je bent ICT-vaardig en hebt bij voorkeur al enige ervaring met online lesgeven.
 • Je hebt een klantgerichte en ondernemende houding.
 • Je bent bereid om minimaal twee avonden per week te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,5 - 0,7 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).  Aanloopschaal 8 (minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764) kan van toepassing zijn. 
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Radboud in'to Languages is het expertisecentrum voor taal en communicatie verbonden aan de Radboud Universiteit en Wageningen University and Research. Wij zijn een zelfstandig onderdeel van de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit. De faculteit telt ruim vijfhonderd medewerkers en verzorgt voor ca. vijfentwintighonderd studenten opleidingen, verdeeld over tien afdelingen op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, taalwetenschap en communicatie- en informatiewetenschappen. We willen bijdragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom verwelkomen we in het bijzonder sollicitaties van kandidaten met verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden. 
Al ruim dertig jaar verzorgen we met veel plezier trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie. Dat doen we voor studenten en medewerkers van de universiteit en voor particulieren, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in het hele land.

Onze activiteiten bestaan uit taaltrainingen (18 talen), communicatietrainingen, coaching en advies, taaltoetsing, materiaalontwikkeling, nascholing en vertaal- en redactiewerkzaamheden. Bij ons werken circa 130 medewerkers in vaste en flexibele dienst.

Zie hier voor ons filmpje over hoe is het om te werken bij Radboud in’to Languages.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar; Onderwijs
 • max. 28 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • Universitair
 • 1197689

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you