Opleidingsmanager Internationale Communicatie

Opleidingsmanager Internationale Communicatie

Geplaatst Deadline Locatie
23 nov 1 dec Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten. Helemaal thuis bij Zuyd

Functieomschrijving

Intro
De manier waarop de wereld werkt, verandert. Niet alleen de nieuwe werk-privé balans, maar ook grensoverstijgend werken en inclusiviteit kenmerken de arbeidsmarkt van nu. Wij hebben een team van multiculturele professionals die young professionals daarop wil voorbereiden. Dat team zoekt jou: de coachende leider die de bestaande opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie gaat doorontwikkelen naar de opleiding Internationale Communicatie.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Net als wij krijg jij energie van verandering. Het brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het ondersteunen van onderwijs dat talloze talenten én onze mooie regio vooruit gaat helpen. Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.
Verandering vraagt om een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Die je de ruimte geeft om werk en privé te combineren zoals het bij jou past. Die organisatie vind je bij Zuyd Hogeschool. Daarom voel jij je hier straks thuis.

Maak kennis met je team

Geef leiding aan de enige hbo-opleiding in Nederland die volledig is gewijd aan internationale communicatie voor mensen die nieuwsgierig zijn naar andere culturen. Aan talenten die een communicatie-carrière op een internationaal speelveld willen opbouwen. Deze competenties gaan jij en je team koesteren en versterken. Jullie werken samen aan studiesucces voor onze studenten en aan een opleiding die ook in alle andere opzichten rendeert. En samen met verschillende lectoraten integreer je praktijkgericht onderzoek in het onderwijs van jouw opleiding.

Jij coacht jouw mensen en helpt ze om hun werk steeds zelfstandiger te organiseren.
Jij hebt een universitaire masteropleiding, affiniteit met en/of expertise in internationaal zakendoen of interculturele communicatie. Op jouw CV prijken een aantal verandertrajecten die je, dankzij je ondernemende en proactieve instelling, succesvol hebt afgerond. Maar misschien nog wel het belangrijkste: je hebt een strategische kijk op de toekomst van hbo-onderwijs.

Specificaties

Zuyd Hogeschool

Functie-eisen

.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Wil je een kleiner dienstverband, dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing.

Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en maximaal schaal 13 cao-hbo € 6.579,22 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Hierbij komen vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), een ruim aantal vakantiedagen, professionalisering- en inzetbaarheidsuren en een compleet aanbod om vitaal en met plezier te kunnen werken.

Specificaties

  • Management; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • max. 38 uur per week
  • max. €6579 per maand
  • AT ZU 20221123

Werkgever

Locatie

Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you