Universiteit Maastricht zoekt 2 Docenten Klinische Psychologie

Universiteit Maastricht zoekt 2 Docenten Klinische Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
7 dec 8 jan Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN) is een dynamische gemeenschap gericht op onderwijs en onderzoek van hoog niveau. Om de kwaliteit van het onderwijs te behouden is de faculteit op zoek naar twee nieuwe collega’s met een achtergrond in de klinische psychologie.

Functieomschrijving

 • U verzorgt onderwijs, voornamelijk in de master Mental Health, die gericht is op het verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van de klinische psychologie. U coördineert onderwijsblokken, bent tutor in verschillende blokken en trainer in klinische vaardigheidstrainingen, geeft colleges en begeleidt onderzoek in het kader van mastertheses;
 • U draagt positief bij aan de organisatie en samenwerking binnen de Section Teaching and Innovation of Learning en binnen de faculteit;
 • U draagt bij aan de innovatie van leren en onderwijzen door middel van evidence-based procedures;
 • U draagt bij aan het vormgeven, ontwikkelen en innoveren van het curriculum van de master Mental Health, zowel op inhoudelijk als op didactisch vlak.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

 • U hebt een academische opleiding psychologie afgerond.
 • U bent bij voorkeur gepromoveerd op een klinisch relevant onderwerp.
 • U bent gemotiveerd om 100% van uw aanstelling onderwijs te verzorgen, met de mogelijkheid van het uitvoeren van onderzoek in het kader van master these begeleiding.
 • U beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. M.b.t. Engels verwachten we C1 niveau. Eventueel bewijs hiervan graag vermelden in de brief.
 • U heeft affiniteit met probleemgestuurd onderwijs.
 • Bij voorkeur bezit u de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO).
 • U heeft goede communicatieve, sociale en organisatorische eigenschappen.
 • Klinische praktijkervaring/expertise is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,8 fte, voor 2 jaar.

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 4.670,- conform schaal 10 cao NU (bij fulltime aanstelling).
In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geplande startdatum is 1 april 2023.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN)

De Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN) is een dynamische gemeenschap die bestaat uit ±2000 studenten en 325 wetenschappers, docenten en ondersteunend personeel. Samen zorgen ze voor een inspirerende omgeving die is gericht op onderwijs en onderzoek van constant hoog niveau. De psychologie faculteit staat bovenaan in de nationale ranglijsten over de kwaliteit en organisatie van de opleidingen.

Specificaties

 • Lector
 • Gedrag en maatschappij
 • 30.4—32 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • Gepromoveerd
 • AT2022.499

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you