Arbo-Preventiemedewerker (x/v/m)

Arbo-Preventiemedewerker (x/v/m)

Published Deadline Location
14 Dec 30 Jan Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 30 Jan 2023).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Ben jij de Arbo-Preventiemedewerker die bij ons komt werken aan het optimaliseren van de veiligheid en gezondheid binnen DIFFER?

Job description

De nieuw gevormde afdeling Arbo, Veiligheid en Milieu zal bestaan uit een Preventiemedewerker onder leiding van een AV&M coördinator. In de rol van Preventiemedewerker:
 • draag je bij aan het opstellen van de RI&E
 • draag je bij aan het uitvoeren van de maatregelen uit het Plan van Aanpak
 • adviseer je het managementteam en de OR
 • check je of werkplekken voldoen aan het ARBO beleid
 • identificeer je probleemgebieden en doe je suggesties voor verbeteringen
 • ondersteun je dat werkcondities goed worden toegepast
 • geef je training en instructie op gebied van AV&M
 • volg je incidenten op teneinde deze in de toekomst te voorkomen
 • denk je mee over beleid op het gebied van AV&M
 • ben je een vraagbaak voor je collega's op het gebied van arbo, veiligheid en milieu
 • draag je de veiligheidscultuur uit
 • rapporteer je aan de Arbocoördinator

Specifications

DIFFER

Requirements

Als bovenstaande je aanspreekt gaan we graag met je in gesprek. We zoeken iemand die kennis en ervaring heeft van een specifieke deskundigheid die van toepassing is op het veiligheidsbeleid bij DIFFER en die bereid is zijn/haar kennis en ervaring verder uit te breiden. Relevante deskundigheidsgebieden zijn bijvoorbeeld veiligheid van: mechanica, straling, chemie, ATEX, vloeibare metalen, cryogeen, lasers, microgolven en hoogspanning. Minstens zo belangrijk als kennis, vinden we je vaardigheden. Je herkent verschillende belangen en weet deze te plaatsen en te wegen. Je weet op een constructieve, heldere manier het gesprek aan te gaan met collega's en te overtuigen. Je bent initiatiefrijk en volhoudend. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken, mee te denken en voorstellen te doen voor beleid. We zoeken bij uitstek een collega voor wie veilig werken een vanzelfsprekendheid is en die dit ook kan en willen uitdragen. Goede communicatieve vaardigheden en goede lees-, schrijf- en spreekvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn vereist.

Conditions of employment

Deze functie is voor 0,8 - 1 FTE, is voor een periode van 2 jaar, dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd en wordt ingeschaald in salarisschaal 8 dan wel 9, afhankelijk van opleiding en ervaring. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO-i) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

Specifications

 • Support staff (clerical, administrative, facility)
 • Natural sciences
 • 32—40 hours per week
 • Secondary vocational higher level
 • 3326

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you