Office assistent

Office assistent

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 30 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij altijd al willen werken in een wetenschappelijke omgeving? En vind je het leuk om vanuit jouw organisatorische expertise ondersteuning te bieden aan onze onderzoekers en ons managementteam? De grootschalige internationale onderzoeksfaciliteit HFML-FELIX is op zoek naar een office assistent als versterking van het ondersteunende team.

Als office assistent ondersteun je de onderzoekers van het HFML-FELIX. Je bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers voor allerlei organisatorische vragen. Je houdt samen met je collega's binnen het secretariaat overzicht over de verschillende soorten informatie van het gastenprogramma (planningen, contactgegevens, informatievoorziening) en je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Nederlandse en buitenlandse gastonderzoekers.

Verder ondersteun je het management door het plannen van en notuleren bij vergaderingen. Daarnaast houd je de financiële en personeelsadministratie bij. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van wetenschappelijke adviescommissies, meetings, congressen en andere evenementen.

Je functie is ingebed in het office van het HFML-FELIX. Daar werk je samen met 6 collega's, waaronder twee management/office assistenten, aan het faciliteren van hoogstaand onderzoek. Je rapporteert aan de managing director.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een secretariële opleiding op minimaal mbo-niveau.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlands taal en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels.
 • Je werkt nauwkeurig en kunt goed prioriteren in een dynamische werkomgeving.
 • Je hebt een zelfstandige, proactieve houding en een flexibele en enthousiaste instelling.
 • Je beschikt over goede computervaardigheden en je hebt ervaring met Microsoft Office pakketten.
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe softwaretoepassingen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.471 en maximaal € 3.336 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

HFML-FELIX is een internationale onderzoeksinstelling waar sterke magneten en vrije elektronenlasers worden ontwikkeld en gebruikt voor onderzoek van topniveau. HFML-FELIX wordt bestuurd door de Radboud Universiteit en de Institutenorganisatie van NWO en is onderdeel van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit. Er werken op dit moment ongeveer 80 wetenschappelijke, technische en ondersteunende personeelsleden. De missie van HFML-FELIX is om hoge magneetvelden en intense infrarood en THz straling te gebruiken en beschikbaar te stellen voor grensverleggend onderzoek door interne en externe onderzoekers en hiermee samen met het opleiden van de volgende generatie onderzoekers en ingenieurs bij te dragen aan de verbetering van de samenleving. Het laboratorium heeft de ambitie om haar positie als internationaal leidend instituut op het gebied van onderzoek aan moleculen en materialen verder te verstevigen.

HFML-FELIX heeft verschillende wetenschappelijke groepen en twee technische georiënteerde groepen voor Magneet- en FEL- technologie. Het onderzoeksprogramma van het HFML-FELIX is ingebed bij het “Institute for Molecules and Materials (IMM)", een interdisciplinair onderzoeksinstituut binnen FNWI. Hiernaast ontvangt HFML-FELIX jaarlijks meer dan 400 gastwetenschappers uit de hele wereld die voor hun onderzoek van de faciliteit gebruik maken. Binnen het European Magnetic Field Laboratory (EMFL), League of European Accelerator-based Photon Sources (LEAPS) en FELs of Europe werken werkt HFML-FELIX nauw samen met vergelijkbare instellingen in Europa.Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO
 • 1201313

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you