Directeur Academie Creatieve Technologie

Directeur Academie Creatieve Technologie

Geplaatst Deadline Locatie
23 jan 7 feb Deventer

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Saxion zoekt een directeur die de Academie Creatieve Technology (ACT) en haar medewerkers uitdaagt om tot de beste opleidingen in het land te behoren en die de groei in onderzoek kan stimuleren. Kan jij de vertaalslag maken van visie en strategie naar het uitvoeren van concrete plannen?

Functieomschrijving

Met jouw manier van werken, lever je een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan onderwijs, onderzoek en innovatie op het snijvlak van media, creatie en innovatieve technologie. Herken jij je in ‘leer, creëer, innoveer en inspireer’? Dan is dit jouw baan! Deel jouw talent met Saxion.

Dit ga je doen als directeur Academie Creatieve Technologie 
Je geeft leiding aan de Academie Creatieve Technologie. De academie is de grootste academie van Saxion en sterk in ontwikkeling. Vanuit een heldere en krachtige visie zet je in op de verdere positionering van de academie, zowel binnen het onderwijs, als onderzoek en op alle drie de Saxion locaties. Je gaat constructieve relaties aan met het werkveld om te zorgen voor up-to-date en vernieuwend onderwijs en onderzoek.

Natuurlijk leiderschap is jou niet onbekend. Je staat op een inspirerende manier in verbinding met de medewerkers. Je weet wat er speelt op de werkvloer en je bent benaderbaar voor alle medewerkers. Als directeur ben je een boegbeeld van deze academie.

Locatie: Enschede, Deventer, Apeldoorn

Er is een uitgebreid functieprofiel opgesteld. Deze is op te vragen via Gerdien Kok (corporate recruiter) g.h.kok@saxion.nl.

Specificaties

Saxion

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou!  

  • Je hebt een masteropleiding of PhD-kwalificatie en beschikt over ruime, aantoonbare leidinggevende ervaring bij voorkeur in een organisatie van vergelijkbare grootte.Je hebt bij voorkeur kennis van en/of werkervaring binnen één van de domeinen van ACT (bijvoorbeeld ICT, fashion & textiel, game technologie, media of techniek).
  • Je bent besluitvaardig, je hebt visie en beschikt over strategisch vermogen.
  • Je hebt inlevingsvermogen, je bent in staat om verschillende partijen te verbinden en je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je hebt een relevant netwerk, of je bent in staat om dit in korte tijd op- of uit te bouwen en daarnaast heb je ook een internationale blik.
  • Je bent resultaatgericht, je geeft richting en behaalt de gestelde doelstellingen.
  • Je hebt oog voor de professionele cultuur met behoud van ruimte en autonomie.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen het (hoger) onderwijs en onderzoek.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling, als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.   

Daarnaast hebben we nog meer te bieden:  

  • Een salaris van maximaal € 7.940,29 bij een volledige werkweek (schaal 15 - cao-hbo).  
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.  
  • Je krijgt een aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling als directeur.   
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.  
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een opleiding.   
  • Het Saxion hybride werken pakket.  
  • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.  
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.  

Benieuwd naar alle arbeidsvoorwaarden? Check onze webpagina. 

Werkgever

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.  

Afdeling

De Academie Creatieve Technologie is een bruisende academie: creativiteit in combinatie met technologie is de basis en zorgt voor deze dynamiek. Met vier bachelor programma’s (Creative Media & Game Technology, Fashion & Textile Technologies, HBO-ICT, Creative Business - Media, Informatie en Communicatie), twee masterprogramma's (Innovative Textile Development, ICT:Software Engineering) en een Associate degree Software Development, bieden we een breed scala aan opleidingen die studenten voorbereiden op een dynamisch werkveld. Daarnaast ontwikkelen we slimme oplossingen op basis van onderzoek vanuit onze lectoraten Ambient Intelligence, Smart Cities en Sustainable Functional Textiles. Kenmerkend voor de sfeer binnen de academie is de open en laagdrempelige leer- en werkomgeving.

Specificaties

  • Management; Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Techniek; Taal en cultuur
  • max. 36 uur per week
  • €6149—€7940 per maand
  • Universitair
  • PA SA 20230123

Locatie

Handelskade 75, 7417 DH, Deventer

Bekijk op Google Maps

Interesting for you