Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
16 feb 30 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Leids Universitair Behandel- en Expertisecentrum (LUBEC) zoekt kandidaten voor de functie van klinisch Psycholoog (0,6 - 0.8 fte).

Functieomschrijving

De werkzaamheden

De Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden heeft een poliklinisch behandelcentrum, het Leids Universitair Behandel- en Expertisecentrum (LUBEC). Hierin werken samen het ambulatorium orthopedagogiek en drie afdelingen van het Instituut Psychologie, waaronder klinische psychologie. In LUBEC worden klinische werkzaamheden geïntegreerd met onderwijs op master- en post-masterniveau en met wetenschappelijk onderzoek. Het LUBEC is volop in ontwikkeling.

Het zorgaanbod binnen LUBEC-KP betreft derdelijns psychodiagnostiek en behandeling van PTSS. In eerste instantie bieden we een intensieve module imaginaire exposure aan. Momenteel breiden we ons aanbod uit met andere PTSS-behandelingen en met andere indicaties. Wetenschappelijk onderzoek is geïntegreerd in de behandeling. We leiden klinisch psychologen en gezondheidszorgpsychologen op.

LUBEC - KP werkt samen met regionale partners en vooral met de afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit Leiden. Deze afdeling heeft veel expertise op het gebied van trauma, angst- en stemmingsstoornissen.

Wij zoeken een enthousiaste klinisch psycholoog die affiniteit heeft met psychodiagnostiek en met PTSS-behandeling. U maakt deel uit van een multidisciplinair team. U besteedt aandacht aan diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van cliënten met veelal complexe problematiek. Omdat LUBEC een nieuwe instelling is, is er veel ruimte om mee te denken over optimalisering van het behandelaanbod en de integratie met wetenschappelijk onderzoek. De klinisch psycholoog zal inzetbaar zijn voor begeleiding en supervisie van psychologen in opleiding (PIOG en GIOS).

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Uw profiel
 • Een BIG registratie als klinisch psycholoog;
 • Affiniteit en ervaring met PTSS-behandeling en met diagnostiek van complexe casus;
 • Affiniteit met begeleiding van studenten en opleidelingen;
 • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden;
 • Communicatief sterk, doortastend en verbindend;
 • Affiniteit met werken in een academische omgeving;
 • Ervaring met klinisch wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

De aanstelling vindt plaats bij de sectie Klinische Psychologie van het Instituut Psychologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in LUBEC. Aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten, voor de duur van een jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden, afhankelijk van gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding, werkervaring en takenpakket, minimaal €4814,- en maximaal €6702,- (schaal 12-13). Daarnaast werken we zo nodig met een arbeidsmarkttoelage om marktconforme salariëring te kunnen bieden. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universiteit Leiden, Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen bestaat uit vijf instituten: Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschap en Psychologie. De faculteit heeft ongeveer 7.000 studenten en 1.025 medewerkers. De Faculteit der Sociale Wetenschappen combineert hoogwaardig onderzoek met uitmuntend onderwijs en een multidisciplinaire aanpak. Bezoek de website van de faculteit voor meer informatie.

Afdeling

LUBEC

LUBEC bestaat uit afdelingen Jeugdzorg en Volwassenenzorg, beide met meerdere teams. LUBEC is sinds eind 2019 erkend als GGZ-instelling en is een praktijkopleidings-instelling voor zowel het basisberoep (GZ-psycholoog) als de specialismes klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. Zie voor meer informatie https://www.universiteitleiden.nl/sociale-wetenschappen/lubec

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gedrag en maatschappij
 • 22.8—30.4 uur per week
 • €4814—€6181 per maand
 • Universitair
 • 13249

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Sandifortdreef 17, 2333ZB, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you