Medior Facility Manager

Medior Facility Manager

Geplaatst Deadline Locatie
22 feb 1 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Dit doe je

Je verbindt door contacten aan te gaan, relaties op te bouwen, door actief te luisteren en elkaar écht te begrijpen. Je communiceert met respect, helderheid en gelijkheid. Een belangrijke gespreksvaardigheid die je in je bagage hebt, is goed kunnen luisteren.

Je bent in staat om de behoefte van de klant op het gebied van facilitaire diensten (zoals receptiediensten, algemene dienst, servicedeskdiensten, gebruikersonderhoud, audiovisuele diensten, arbo & milieu en schoonmaakonderhoud) bij elkaar te brengen. Omgevingssensitiviteit is daarbij je onmisbare kwaliteit.

Zó doe je dit

Je kan helder en duidelijk afspraken maken en moeilijke onderwerpen ga je niet uit te weg. Je bent resultaatgericht, zonder daarbij de relatie uit het oog te verliezen. Je vindt het leuk om klantenbehoeften te inventariseren en hun ervaringen met de huidige dienstverlening te achterhalen en ze te adviseren.

Naar je medewerkers toe ben je duidelijk en transparant. Binnen de afdeling zal de aandacht vooral uitgaan naar het optimaliseren van facilitaire processen met in oogschouw de cluster overstijgende processen. Verder draag je met jouw toegevoegde waarde bij aan projecten .

Je hebt daarbij oog voor het welzijn van onze medewerkers, zowel zakelijk als privé. Daarnaast staat tevredenheid van de klant én medewerker hoog bij je in het vaandel.

Jij versterkt

Het huidige team van Cluster Facility Managers en de functionele specialist Catering en Copy, Print en Mail, die samen de diverse faculteiten en expertisecentra op facilitair gebied ondersteunen.

Je geeft direct leiding aan de servicemanager(s), de facilitaire Servicedesk en de schoonmaakcontroleur. Je rapporteert aan de Manager Location Facilities.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Jij hebt het en bent het

Jij positioneert jezelf op natuurlijke wijze binnen de organisatie, zodat niemand meer om je heen kan. Verder heb je:
 • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van facilitair management of hospitality
 • minimaal 3 jaar werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening in een complexe en dynamische organisatie en relevante ervaring in een leidinggevende functie
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
En ben je:
 • resultaatgericht, zonder daarbij de relatie uit het oog te verliezen
 • doortastend, dienstverlenend en omgevingssensitief
 • communicatief sterk met verbindend vermogen
 • een echte teamplayer

Arbeidsvoorwaarden

Jij verdient het

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor één periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.960,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 10/11).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%) en de mogelijkheid via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op: www.werkenbijleidenuniv.nl.

Dit doen wij voor jou

Samen bouwen we aan een werkomgeving waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen en we graag kijken hoe we je ambities kunnen helpen verwezenlijken. Daarbij is je talent belangrijker dan je gender, afkomst, leeftijd, geaardheid of beperking.

Werkgever

UFB

Wie zijn wij
Een inspirerende, verbindende en aantrekkelijke omgeving stimuleert studenten en medewerkers om het beste uit henzelf te halen. Het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) werkt daarom klantgericht, markconform en nauw samen met faculteiten en andere expertisecentra om facilitaire dienstverlening in de volle breedte van de universiteit te optimaliseren. Het UFB faciliteert circa 7.100 medewerkers en 31.000 studenten in Leiden en Den Haag.

Specificaties

 • Management
 • 32—38 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • 13192

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you