Projectcoordinator

Projectcoordinator

Published Deadline Location
17 Apr 31 May Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 31 May 2023).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Heb je ervaring in het (inter)nationale subsidielandschap, ben je in het bezit van juridische kennis en deins je niet terug om kritisch én servicegericht naar wetenschappers te zijn, dan maken wij graag kennis met jou!

Job description

De projectcoördinator maakt deel uit van het team Finance and Control. Het Team Finance and Control is o.a. verantwoordelijk voor kwaliteitsborging en ondersteuning van subsidie- en projectaanvragen. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de onderzoekers bij projectaanvragen en contractzaken en het coördineren van projecten. Je richt je o.a. op de volgende taken:

Je adviseert en instrueert onderzoekers over nationale en internationale subsidieprogramma's, zoals NWA en Horizon Europe.

Je coördineert alle NWO & Horizon Europe subsidies die worden aangevraagd of die zijn toegekend, maar bijvoorbeeld ook regionale samenwerkingsprogramma's.

Je richt in en onderhoudt interne en externe projectadministraties, waaronder EC Participant Portal en ISAAC. Hierbij werk je intensief samen met je andere collega's van de afdeling Finance&Control.

Je beoordeelt en adviseert over o.a. grant-, project-, consortium-, en non disclosure agreements. Waar nodig stel je zelf een overeenkomst op of win je juridisch advies in.

Je onderhoudt, samen met de andere teamleden, een netwerk van interne en externe belanghebbenden

Specifications

DIFFER

Requirements

Je hebt affiniteit met de energietransitie en hebt ervaring met het academische onderzoekslandschap.

Je bent een echte netwerker en hebt een ondernemende geest.

Je kunt anderen met gemak overtuigen en enthousiasmeren.

Je blinkt uit in organiseren en hebt een doorzettingsvermogen.

Je hebt een servicegerichte houding ten opzichte van onderzoekers. Tegelijkertijd ben je niet bang om kritisch te zijn en kun je anderen overtuigen van de noodzaak om nieuwe ontwikkelingen te implementeren.

Je bent proactief.

Juridische kennis is een pré

Goede vaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn vereist.

Conditions of employment

Deze functie is voor 0,8 - 1 FTE, is voor een periode van 2 jaar, die bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd en wordt ingeschaald in salarisschaal 10. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

Specifications

  • Support staff (clerical, administrative, facility)
  • Natural sciences
  • 32—40 hours per week
  • University graduate
  • 3333

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you