Opleidingsmanager Academie voor Facility Management

Opleidingsmanager Academie voor Facility Management

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 18 jun Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voel jij je thuis in een collegiale en ambitieuze cultuur? Met een onderwijssysteem dat gebaseerd is op kleinschalig projectonderwijs aan de hand van reële opdrachten uit het werkveld? Dan ben je bij de academie voor Facility Management op de juiste plek.

Functieomschrijving

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd - academie voor Facility Management
Net als wij krijg jij energie van het ontwikkelen van jonge mensen. Het brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het ondersteunen van onderwijs dat talloze talenten én onze mooie regio vooruit gaat helpen. Bij de academie voor Facility Management bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, waarbij service design, operations management en business case thinking in relatie tot het creëren en managen van ‘fit for use omgevingen’ een belangrijke rol spelen.

Dit vraagt om een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Een lerende organisatie die stimuleert, leert met en van elkaar, professionalisering als belangrijke pijler heeft, mensen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen en waarin je zelf als leidinggevende het voorbeeld geeft. Die organisatie vind je bij de academie voor Facility Management. Daarom voel jij je bij ons thuis.

Maak kennis met je team

Als lid van het management team geef je leiding aan een team bij de academie voor Facility Management, met in totaal 60 collega’s, die samenwerken aan de succesvolle ontwikkeling van ca. 700 studenten, die in dag of deeltijd een associate degree, een bachelor degree of een master Facility en Real Estate Management volgen. Samen met het lectoraat Facility Management integreer je praktijkgericht onderzoek in het onderwijs van jouw opleiding. Jij coacht jouw mensen en helpt ze om hun werk steeds zelfstandiger te organiseren.

 

Specificaties

Zuyd Hogeschool

Functie-eisen

Jij hebt een masteropleiding, affiniteit met en/of expertise in de wereld van bedrijfskunde - facility management of managen van dienstverlening. Op jouw CV prijken bij voorkeur een aantal verandertrajecten die je, dankzij je ondernemende en proactieve instelling, succesvol hebt afgerond. Maar misschien nog wel het belangrijkste: je hebt een strategische kijk op de toekomst van hbo-onderwijs en hbo-Facility Management in het bijzonder.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een (structurele) functie aan, met een omvang tussen 0,6 en 1,0 fte, gebaseerd op jouw keuze. Naast leidinggevende ben je ook actief in het verzorgen van onderwijs.

De functie is gewaardeerd in schaal 13, cao-hbo. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Werkgever

Hogeschool Zuyd | academie voor Facility Management

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten. Helemaal Thuis bij Zuyd.

Met kennis alleen stuur je geen onderwijsprofessionals aan. Verbindend, inspirerend en coachend leiderschap waarbij je als sparringpartner vertrouwen geeft, verantwoordelijkheid, vrijheid en (regel) ruimte bij de teamleden laat, daar staat Zuyd voor. Aandacht voor externe ontwikkelingen en kansen benutten om samenwerking tussen de academie voor Facility Management en de externe omgeving te versterken, daar word je enthousiast van. Je empathisch vermogen stelt je in staat om goed luisteren te combineren met echte aandacht en je in te leven in de (situatie van de) ander. Dit gericht op de gezamenlijke doelstelling, het verbinden van mensen met hun ambitie aan die van Zuyd: passie voor ontwikkeling.

Waarom werken bij Zuyd - Academie voor Facility Management?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Ontwikkel je bij een academie waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als ondernemend en inspirerend leidinggevende. En je teamleden veilig helpt groeien als bekwaam docentprofessional en als mens en bijdraagt aan hun duurzame inzet en ontwikkeling.

Specificaties

  • Management; Onderwijs
  • Economie; Techniek; Gedrag en maatschappij; Voeding
  • 24—40 uur per week
  • Universitair
  • AT ZU 20230526

Werkgever

Locatie

Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you