Docent bedrijfscommunicatie en managementvaardigheden

Docent bedrijfscommunicatie en managementvaardigheden

Geplaatst Deadline Locatie
5 sep 24 sep Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hospitality management is ‘people management’ en communicatie speelt daarin een sleutelrol! Wil jij jouw expertise op dit gebied inzetten en bijdragen aan de ontwikkeling van onze studenten?

Functieomschrijving

Gastvrijheid is mensenwerk en daarom zijn bedrijfscommunicatie en managementvaardigheden belangrijk in ons programma. Denk aan het inrichten van een interne communicatie structuur voor een (hotel)bedrijf, externe communicatie, marketing-communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Als docent bedrijfscommunicatie en managementvaardigheden begeleid je onze studenten in de ontwikkeling van professionele gespreksvaardigheden en het schrijven van rapporten en verslagen. Ok inspireer je studenten om het geleerde toe te passen. Zo ontwikkelen zij zich tot veelgevraagde professionals en geven wij vorm aan ons motto ’the next step in hospitality’.

Is dit hoe jij wilt werken? Dan voel je je waarschijnlijk helemaal thuis bij Hotel Management School Maastricht.

Daarom voel jij je thuis bij Hotel Management School Maastricht
Jij bent ervaren en internationaal georiënteerd, hebt een hart voor (hoger) onderwijs en bent enthousiast om de rol van docent te vervullen. Voor studenten ben je een inspiratiebron en rolmodel, voor collega's een teamspeler waar zij op kunnen bouwen.

We hebben een sterke community: onze studenten studeren niet alleen op onze campus, ze wonen er ook tijdens het eerste jaar van hun studie en doen praktijkervaring op in het Teaching Hotel Chateau Bethlehem. Je wordt opgenomen in onze Hotel Management School Maastricht-gemeenschap, die staat voor kleinschalig en intensief onderwijs.

Maak kennis met je team

Als docent verzorg je lessen en workshops - in het Nederlands en het Engels - op het gebied van bedrijfscommunicatie en managementvaardigheden. Samen met je collega's draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs op jouw vakgebied. Ook ben je betrokken bij bij het coachen van onze studenten in hun studievoortgang en hun professionele en persoonlijke ontwikkeling tijdens de stages. Zo help je onze studenten groeien als professional en als mens en draag je bij aan hun toekomst.

Specificaties

Zuyd Hogeschool

Functie-eisen

Je bent een professional met een positieve mind set. Afhankelijk van je ambities krijg je de mogelijkheid om cursussen te volgen, deel te nemen aan werkgroepen/commissies of wanneer er ruimte is, actief te worden in een van de drie onderzoekscentra.

Je werkt in een overwegend jong en enthousiast team van docenten die teamwerk waarderen en openstaan voor het toepassen van nieuwe onderwijsmethoden in de kleinschalige onderwijsomgeving.

Je hebt een relevant masterdiploma. Ervaring in, of in ieder geval affiniteit met, het (internationale) hotelwezen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een warm welkom bij Hotelmanagement School Maastricht: een uitdagende en innovatieve omgeving met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een functie van 0,6 FTE, in een salarisschaal - afhankelijk van je kwalificaties en ervaring - op niveau 11, met een maximum van € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Daarbij komt vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%), een royaal aantal vakantiedagen, professionaliseringsuren en een compleet aanbod om vitaal en met plezier te werken.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur; Economie
  • max. 24 uur per week
  • max. €5936 per maand
  • Universitair
  • AT ZU 20230905

Werkgever

Locatie

Bethlehemweg 2, 6222 BM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you