Technisch Medewerker

Technisch Medewerker

Published Deadline Location
10 Oct 30 Nov Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 30 Nov 2023).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Heb jij werktuigbouw als achtergrond en heb jij zin om achter de schermen er voor te zorgen dat onze medewerkers in een fijne omgeving kunnen werken?

Job description

Vanuit het team Facility Management draag je bij aan het (laten) uitvoeren van onderhoud aan en van het hoogwaardige (Breaam-gecertificeerde) DIFFER gebouw. Tevens biedt de technisch medewerker ondersteuning bij de inrichting van de (gebouwgebonde) technische infrastructuur. De technisch medewerkers werken binnen het team Facility Management samen met medewerkers van de keuken en receptie. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met partijen die diverse installaties beheren en in onderhoud hebben.

Een technisch medewerker bij DIFFER plant, regelt, onderhoudt en inspecteert werktuigbouwkundige installaties (luchtbehandeling, CV installaties, waterleidingen, koelinstallaties, liften, etc.) en procesinstallaties (elektra, beveiligingsinstallaties, noodstroomvoorziening, gebouwenbeheerssysteem, perslucht- en gasleidingnetten, brandblusmiddelen, etc.); Afhankelijk van expertise worden taken verdeeld en/of uitbesteed. De medewerker heeft kennis van de veiligheidsnormen (NEN 1010, NEN 3140, NEN 3840) en heeft affiniteit/ervaring met het PLANON. Kennis van Autocad is een pre.

Bij modificatie van installaties en in overleg met interne opdrachtgevers stel je een programma van eisen op en doe je hierbij voorstellen ter verbetering van installaties. Onderhoudsklussen pak je zelf op of je selecteert een partij om het uit te laten voeren. Je bewaakt als toezichthouder de voortgang, kwaliteit, het budget en de planning van de door externen uit te voeren werkzaamheden. Je beantwoordt vragen van en informeert medewerkers en externe technische dienstverleners. Je verricht storingsdiensten, interpreteert meldingen en neemt passende actie.

Specifications

DIFFER

Requirements

De juiste kandidaat beschikt in elk geval over een MBO diploma (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of energietechniek) met passende en aantoonbare ervaring. Je hebt een hands on mentaliteit, bent secuur en denkt oplossingsgericht. Je hebt geen moeite met werken op hoogte. De technische medewerker voelt zich thuis in een complexe, dynamische internationale organisatie, heeft goede communicatie vaardigheden en een klant- en service- gerichte instelling. Goede vaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn vereist.

Conditions of employment

Deze functie is voor 0,8 - 1 FTE, is voor een periode van 2 jaar, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd en wordt ingeschaald in salarisschaal 8. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO-I. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO-I haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

Specifications

  • Support staff (clerical, administrative, facility)
  • Natural sciences
  • 32—40 hours per week
  • Secondary vocational higher level
  • 3364

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you