Dierverzorger Paard Universitair Dierenziekenhuis

Dierverzorger Paard Universitair Dierenziekenhuis

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 25 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die flexibele dierverzorger met een passie voor paarden? Lees dan verder!

Functieomschrijving

De Universiteitskliniek voor Paarden heeft ambitieuze toekomstplannen, waarin verdere ontwikkeling van de patiëntenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid centraal staan. Word jij daar onderdeel van? We zoeken een Dierverzorger Paard Universitair Dierenziekenhuis!

Wat ga je doen?
Als dierverzorger werk je in een team dat nauw samenwerkt met de kliniekassistenten en de dierenartsen bij de afdeling Paard van het Universitair Dierenziekenhuis. Je primaire taak is het verzorgen en verplegen van de patiënten en de onderwijsdieren. Dit betekent bijvoorbeeld het voeren van de patiënten, het schoonhouden van de stallen, e.d. Je levert zo een bijdrage aan patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek van de faculteit. Als dierverzorger ondersteun je verder dierenartsen bij het verlenen van zorg, verzorg je mede de communicatie met patienteigenaren en studenten, lever je een bijdrage aan onderwijs, verricht je administratieve taken en participeer je in het 24-uurs dienstenschema van de afdeling.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste dierverzorger die samen met diens collega's wil bijdragen aan kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Wij zoeken een collega die aan de volgende functie-eisen voldoet:
  • Je hebt met succes een mbo-opleiding Paraveterinair, of Dierverzorging, of Paardenhouderij afgerond.
  • Je bent in grote mate in staat om op een proactieve wijze, zelfstandig patiënten te verplegen en dierenartsen te ondersteunen.
  • Je hebt ervaring in de omgang met (jonge) paarden.
  • Je kunt omgaan met de, soms fysiek zware, belasting van het werk.
  • Je vindt het leuk je kennis over te dragen op studenten.
  • Je beschikt over computervaardigheden i.v.m. administratieve taken.
  • Je bent in het bezit van een artikel 13f2 bevoegdheid voortvloeiend uit de Wet op de Dierproeven of je bent bereid deze te behalen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een teamspeler en je bent stressbestendig.
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om in een 24-uurs rooster te werken waarin je wisselend dag, avond- en nachtdiensten draait, ook in de weekenden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een afwisselende baan in een boeiende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een werkweek van 30 tot 32 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.618,- tot maximaal € 3.149,- bij een fulltime dienstverband (schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een ruime onregelmatigheidsvergoeding;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €2618—€3149 per maand
  • MBO
  • 3537

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 112, 3584CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you