Medewerker Arbo en Veiligheid (x/v/m)

Medewerker Arbo en Veiligheid (x/v/m)

Published Deadline Location
5 Feb tomorrow Eindhoven
Ben jij dé medewerker Arbo en Veiligheid die graag wil werken aan het optimaliseren van de veiligheid en gezondheid binnen DIFFER?

Job description

Lijkt het je interessant om te werken binnen een wetenschappelijke omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is en je de ruimte krijgt om te kunnen meedenken aan een pro actieve veiligheidscultuur?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze nieuwe rol binnen onze organisatie en mee te werken aan de veiligheid en gezondheid binnen DIFFER. De afdeling Arbo en Veiligheid bestaat uit een Arbo & Milieu Adviseur en een Medewerker Arbo en Veiligheid.

In de rol van Medewerker AV&M:
 • Ondersteun je de Adviseur AV&M bij het uitvoeren van de maatregelen uit het Plan van aanpak. Je hebt daarbij contact met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Een goede samenwerking is hierbij erg belangrijk.
 • Je legt makkelijk contact met collega’s. Dit kun je niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Als collega’s bij je komen met vragen op het gebied van AV&M, weet je die vlot te beantwoorden. Je weet op een constructieve, heldere manier het gesprek aan te gaan met collega’s en hen te overtuigen.
 • Veiligheid op de werkvloer is voor jou een basisgegeven. Je vindt het ook leuk om je collega’s hier in te trainen en begeleiden.
 • Mocht er toch een incident plaats vinden, dan blijf je de situatie volgen en help je herhaling in de toekomst te voorkomen.
 • Ervaring is welkom, maar heb je pas net je opleiding afgerond dan maken wij ook graag kennis met jou!

Specifications

DIFFER

Requirements

Als bovenstaande je aanspreekt, gaan we graag met je in gesprek. We zoeken iemand die kennis en ervaring heeft van een specifieke deskundigheid op het veiligheidsbeleid die van toepassing is bij DIFFER en die bereid is die kennis en ervaring verder uit te breiden. Relevante deskundigheidsgebieden zijn bijvoorbeeld mechanica, elektra en chemie.

Minstens zo belangrijk als je kennis, vinden we je vaardigheden. Je herkent verschillende belangen en weet deze te plaatsen en te wegen.

Conditions of employment

 • Een dienstverband voor 0,8 tot 1 fte;
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 8 dan wel 9 van de CAO Onderzoeksinstellingen;
 • Een passende training en opleiding voor het uitvoeren van deze rol

De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

DIFFER is het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek; een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Met multidisciplinair energieonderzoek zetten wij ons in om schone energie voor iedereen beschikbaar te maken. Onze missie in het kort: ‘Science for Future Energy’.

DIFFER streeft ernaar een centrale rol te spelen in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie. Het instituut verricht daartoe mulitdisciplinair en grensverleggend onderzoek op het gebied van kernfusie en energieconversie en -opslag.

Additional information

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joost Ketelaars via a.c.ketelaars@differ.nl.

Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Specifications

 • Support staff (clerical, administrative, facility)
 • Natural sciences
 • 32—40 hours per week
 • Secondary vocational higher level
 • 3326

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you

X

Apply for this job

Apply for this job

This application process is managed by the employer (DIFFER). Please contact the employer for questions regarding your application.

Thank you for applying

Please contact the employer for questions regarding your application.

Tip: save this job as favorite in your AcademicTransfer account. This gives you an immediate overview and makes it easy to find the job later on. No account yet? Create it now and take advantage of other useful functionalities too!

Application procedure

Application procedure

Make sure to apply no later than 1 Mar 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).