Onderzoeker

Onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
6 feb 20 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 feb 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden in samenwerking met verschillende andere instellingen zoekt een kandidaat voor de functie van

ONDERZOEKER (postdoc onderzoeker) ...

Functieomschrijving

Project omschrijving
Ben jij de veelzijdige en gemotiveerde onderzoeker die geïnteresseerd is in percepties, verwachtingen en acceptatie van innovaties op het gebied van pandemische paraatheid? Solliciteer dan voor een beschikbare positie binnen het Programma Pandemische Paraatheid en Ventilatie (P3Venti) project!

Het project maakt deel uit van het P3Venti consortium, met als doel hoogwaardig onderzoek te doen naar de bijdrage die ventilatie en luchtreiniging kunnen hebben in het inperken van het door de lucht verspreiden van virussen, met als doel dit te verwerken in direct toepasbaar advies richting overheid en professionals. In het huidige project zullen de percepties rondom de rol van ventilatie vanuit verschillende stakeholders worden onderzocht waaronder zorginstellingen, zorgkantoren en het ministerie bijvoorbeeld. De focus van het programma ligt voornamelijk op langdurig zorg instellingen en sportvoorzieningen. Onderzoeksvragen zijn onder andere wat de effecten van de Covid-19 pandemie zijn op de zorg en sportsectoren, hoe besluiten genomen kunnen worden onder onzekerheid en welke factoren een cruciale rol spelen in de inzet van middelen ter voorkoming van besmetting met een virus om uiteindelijk toe te werken naar een handelingsperspectief. De gegevens worden verzameld door een multi-method benadering door middel van vragenlijsten, semigestructureerde interviews, focusgroepen, participatief gebruikersonderzoek en experimenteel lab- en veldonderzoek. Voor deze functie werkt je samen met onderzoekspartner TNO.

Verantwoordelijkheden
  • Ontwerp, ontwikkeling, uitvoering en rapportage van empirisch onderzoek om de gestelde doelstellingen te behalen. Dit betreft de volgende doelstellingen verantwoordelijkheden voor de postdoc onderzoeker:
  • Zelfstandig uitvoeren van onderzoek
  • Zorgen voor afbakening en structurering van het onderzoek
  • Leveren van een bijdrage aan additionele fondsenwerving

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Uw profiel
  • Een Master en/of PhD in de psychologie, gezondheidswetenschappen, bestuurswetenschappen of een relevante gerelateerde richting;
  • Ervaring met ontwerp, ontwikkeling, uitvoering en rapportage van empirisch onderzoek;
  • Ervaring en/of affiniteit met diverse vormen van kwalitatief en kwantitatief (experimenteel) onderzoek;
  • Kennis over statistische methoden en sterke analytische vaardigheden;
  • Sterke sociale en organisatorische vaardigheden;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als ook in schrift;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Vaardig in zelfstandig werken in een multidisciplinaire setting.

Arbeidsvoorwaarden

Onze organisatie
Werken bij onze Faculteit is werken in een dynamische, internationale en aantrekkelijke omgeving waarin medewerkers en studenten worden gedreven door nieuwsgierigheid om fundamentele kennis te vergroten, voor de wetenschap én om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke uitdagingen van morgen. FSW biedt ruimte aan diversiteit en vernieuwing voor ca. 1.000 medewerkers en ca. 7.000 studenten zowel uit binnen- als buitenland. Het onderwijs en het onderzoek binnen de faculteit is belegd bij vijf instituten te weten: Psychologie, Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschappen, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie en het Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies. Bezoek onze website voor een impressie: welkom bij de

Leidse Faculteit der Sociale Wetenschappen - Universiteit Leiden.

Het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden omvat zes eenheden voor onderwijs en onderzoek: Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie, Klinische Psychologie, Cognitieve Psychologie, Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie, Sociale en Organisatiepsychologie, en Methoden en Statistiek. Het Instituut Psychologie biedt een stimulerende omgeving die samenwerking binnen en tussen eenheden bevordert.

Wij bieden
We bieden een contract tot uiterlijk juli 2025 aan bij de Universiteit Leiden. Je krijgt een dienstverband als onderzoeker, conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3226,- en maximaal € 5090,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (UFO-profiel onderzoeker 4; salarisschaal 10). De omvang van dit dienstverband is afhankelijk van de inschaling; een kleiner dienstverband dan 0.6 fte is bespreekbaar.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: https://www.werkenbij.leidenuniv.nl/.

Diversiteit
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gedrag en maatschappij
  • €3226—€5090 per maand
  • Universitair
  • 14532

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you