Projectcoördinator/subsidieadviseur wetenschappelijk onderzoek

Projectcoördinator/subsidieadviseur wetenschappelijk onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 17 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou je ervan om van a tot z bij onderzoeksprojecten betrokken te zijn? Spreekt het je aan om onderzoeksubsidies aan te vragen en onderzoeksprojecten te begeleiden? En wil je daarnaast graag actief een bijdrage leveren aan de maatschappelijke impact van de universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectcoördinator/subsidieadviseur ondersteun je het organisatorische, contractuele en financieel-administratieve proces van regionale, nationale en Europese subsidieaanvragen en onderzoeksprojecten. Je bent van begin tot eind betrokken bij onderzoeksprojecten, waarbij wetenschappers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) optreden als penvoerder in een consortium van partners.

Je begeleidt subsidieaanvragen en coördineert projecten proactief. Hierin draag je mede zorg voor de planning van de aanvraag, de check op subsidievoorwaarden, het subsidieportaal en de consortium projectfinanciën. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de volledigheid en indiening van het voorstel. Daarnaast draag je bij aan de projectmanagementsectie in het implementatiegedeelte van de aanvraag.

Gedurende het project draag je ook zorg voor onder andere de voorbereiding van voortgangsrapportages en voor het detecteren, verwerken en bewaken van financiële en contractuele wijzigingen en wijzigingen in het consortium. Ten slotte verzorg je deels de communicatie met de subsidiegever, de partners binnen het consortium en andere externe partijen. Hiermee ondersteun je direct de projectmanager en -leider. Kortom, het betreft een veelzijdige functie waarmee je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact van de faculteit en de universiteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een financieel-economische of bètarichting.
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van projecten met kennisinstellingen, overheden en private partijen. Ervaring op het gebied van aanvragen en begeleiden van onderzoeksubsidies is een pre.
 • Je bent proactief en werkt accuraat en gestructureerd.
 • Je bezit over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt kennis van het Nederlandse en Europese subsidielandschap, of de capaciteit om deze kennis binnen korte tijd te vergaren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tijdelijk voor 1 jaar (betreft ziektevervanging).

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.226 en maximaal € 5.090 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar (betreft ziektevervanging).
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Als projectcoördinator / subsidieadviseur ga je werken bij de afdeling Radboud Innovation Science (RIS), de valorisatieafdeling van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Het team RIS bestaat uit zestien medewerkers, waaronder projectcoördinatoren, subsidieadviseurs, projectmanagers, backoffice-medewerkers en knowledge transfer officers. Samen dragen zij bij aan het verkrijgen van onderzoekfinanciering, projectontwikkeling, projectmanagement en kennisvalorisatie. Ons team heeft een belangrijke netwerkfunctie en is het eerste aanspreekpunt voor externe partijen die samen willen werken aan onderzoek en innovatie of gebruik willen maken van onze unieke onderzoeksfaciliteiten.


Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig.

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 1218317

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you