Projectleider docentontwikkeling CAT

Projectleider docentontwikkeling CAT

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 24 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onze projectleider die betrokken wil zijn bij diverse projecten die gericht zijn op de ondersteuning van docenten en waardering van het onderwijs?

Functieomschrijving

Het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) is dé plek waar je terecht kunt voor een scala aan scholingsaanbod, subsidies voor onderwijsinnovatie en onderwijskundige begeleiding. Wij geloven in de kracht van met en van elkaar leren en daarom organiseren wij tal van gelegenheden om met elkaar in contact te komen en van elkaars ervaringen te leren. We doen dit vanuit een research informed benadering.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je projectleider van of betrokken bij verschillende projecten die gericht zijn op de ondersteuning van docenten en waardering van het onderwijs:
  • coördinatie van de Special Interest Groups van het Centre for Academic Teaching and Learning;
  • projectleiding docentenprijzen:
    • organisatie jurering en uitreiking van de jaarlijkse individuele docentenprijzen: organiseren van een voorlichtingsbijeenkomst voor de studieverenigingen, secretaris van het juryoverleg, schrijven van laudaties;
    • organisatie jurering en uitreiking van de jaarlijkse UU-teamprijs;
    • begeleiden van de jaarlijkse voordracht voor de ISO-docentenprijs;
  • didactische facilitering van docenten bij interdisciplinair onderwijs: het doorontwikkelen van de didactische ondersteuning van en expertise-uitwisseling tussen docenten;
  • ondersteuning bij de implementatie van het nieuwe LMS;
  • bijdragen aan de uitvoering van het project studentbetrokkenheid, waarin gestreefd wordt naar het structureler betrekken van studenten en het studentperspectief bij de onderwijs- en onderwijsinnovatieprojecten die het CAT uitvoert.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding, bijvoorbeeld in de onderwijswetenschappen.
  • Je hebt affiniteit met universitair onderwijs, in het bijzonder met docentontwikkeling.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en handelt resultaatgericht op een zelfstandige en initiatiefrijke manier.
  • Je bent in staat projectmatig te werken, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van beoogde resultaten binnen de daarvoor gestelde tijdsframe.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je beschikt over uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.377,- tot maximaal € 4.640,- bij een fulltime dienstverband (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek (SO&O) is één van de ondersteunende directies en maakt onderdeel uit van de Universitaire Bestuursdienst. De directie SO&O ondersteunt het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid ten aanzien van studenten, onderwijs, onderzoek en valorisatie en is verantwoordelijk voor de universiteitsbrede ondersteuning van en informatievoorziening aan studenten.

Het Centre for Academic Teaching and Learning van de Universiteit Utrecht – dé plek waar de verschillende programma’s en activiteiten onderwijsinnovatie, docentontwikkeling en educational scholarship worden samengebracht. Ons toegewijde support office staat klaar om docenten te begeleiden bij het vormgeven van hun onderwijs met een uitgebreid scala aan professionaliseringsmogelijkheden. Het CAT biedt daarnaast tal van subsidiemogelijkheden voor onderwijsinnovaties en onderwijskundige begeleiding daarbij. Wij geloven in de kracht van samen leren en delen, daarom organiseren wij diverse gelegenheden waar docenten met elkaar in contact kunnen komen en van elkaars ervaringen kunnen leren. We doen dit vanuit een research informed benadering: disciplinaire kennis, praktische kennis en wetenschappelijke kennis worden gecombineerd om meer inzicht te krijgen in het leren van studenten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3377—€4640 per maand
  • HBO
  • 3520

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bolognalaan 101, 3584CJ, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you