Personeelsplanner Amalia kinderziekenhuis

Personeelsplanner Amalia kinderziekenhuis

Geplaatst Deadline Locatie
11 mrt 1 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als personeelsplanner Amalia Kinderziekenhuis maak jij het verschil voor onze medewerkers. Zin in een uitdagende en afwisselende functie? We maken graag kennis met je!

Als planner ben je verantwoordelijk voor de planning van je eigen afdeling waarbij je een goede balans vindt tussen de kwaliteits- en bezettingseisen van de afdeling en de wensen van de medewerkers. Ook vervul je de rol van dagcoördinator personele planning waarbij je fungeert als vraagbaak voor alles wat met de personeelsplanning en urenregistratie te maken heeft. Bovendienk ben je die dag het eerste aanspreekpunt wanneer er ad hoc zaken opgelost dienen te worden in de planning. Als planner heb je direct contact met de teamleiders en de zorgmedewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Verantwoordelijk voor de personele planning van de eigen roostergroep.
  • Maken van dienstroosters.
  • Samen met het team van personele planners verantwoordelijk voor de ad hoc planning (personeel) van het gehele kinderziekenhuis.
  • Complexe planningsvraagstukken en knelpunten in de planningen oplossen en in behandeling nemen.
  • Aanspreekpunt voor de teamleider en medewerkers.
  • Vraagbaak op het gebied van roosteren en planning.
  • Zicht houden op de personele fluctuaties en je zorgt ervoor in samenspraak met de teamleiders zorg, dat de personeelsplanning op orde is.

Wij bieden je de mogelijkheid om, in overleg met je collega's, thuis te werken.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Als personeelsplanner kun je zowel vanuit het organisatiebelang als het personeelsbelang denken. Met oog voor kwaliteit ben je in staat om knelpunten in de personeelsplanning te identificeren en effectief te verbeteren. Je kunt goed schakelen, behoudt overzicht en weet prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over analytisch denkvermogen, een oplossingsgerichte en klantgerichte houding, en ben je flexibel en veerkrachtig in het omgaan met de dynamiek van de dag. Stressbestendigheid en standvastigheid zijn jouw sterke punten.

Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding
  • Een afgeronde opleiding in de richting van personeelsplanning en/of capaciteitsplanning of bent bereid deze te gaan volgen.
  • Ervaring als personeelsplanner
  • Kennis van procedures, richtlijnen en CAO wet- en regelgeving.
  • Uitstekende computervaardigheden en ervaring met geautomatiseerde planningssystemen, bij voorkeur Mijn Rooster en Epic.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris in schaal 7 tussen de € 2.819 en € 3.772 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis (AKZ) in Nijmegen ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als academisch medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg.

Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen. Kijk eens naar onze film over het Amalia kinderziekenhuis.

Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de centrumleiding integraal verantwoordelijk voor het kinderziekenhuis. De leiding bestaat uit drie leden, de bedrijfskundig directeur, de medisch directeur en de verpleegkundig directeur.

Het AKZ heeft een centraal planbureau dat verantwoordelijk is voor een efficiënte afstemming tussen zorgvraag en zorgaanbod met zorgmanagers en teamleiders van de faciliteiten. De faciliteiten zijn polikliniek, neonatologie, verloskunde en medium care. Het planbureau bestaat uit 2 opnamecoördinatoren, 5 opnameplanners en 6 personele planners. We plannen al het zorgpersoneel van het kinderziekenhuis (ongeveer 370 fte). Afdelingen waar wij voor plannen zijn polikliniek, kinderverpleegafdelingen, neonatologie en verloskunde.

Elke personele planner is verbonden aan een vaste afdeling, maar kan ook de collega-planner waarnemen bij afwezigheid. Deze signaleert proactief toekomstige knelpunten in de planning, anticipeert hierop en heeft veelvuldig afstemming hierover met teamleiders zorg van de verschillende afdelingen. Elke personele planner neemt deel aan het OPO (operationeel planningsoverleg) van de eigen afdeling als onderdeel van integraal capaciteitsmanagement (ICM) binnen het Amalia kinderziekenhuis.

De taken van de personeelplanner met betrekking tot ICM zijn volop in beweging en deze functie groeit hier bij mee. De personele planners leggen verantwoording af aan het tactisch hoofd planbureau. Het planbureau is een gezellig team met kennis van zaken (plannen is bij ons echt een vak!) en met oog voor elkaar. We zitten in een mooi kantoor op de 4e verdieping met uitzicht.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2819—€3772 per maand
  • LBO
  • 191306-P1454797-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you