HR Adviseur

HR Adviseur

Published Deadline Location
16 Mar 30 Apr Eindhoven
In deze functie werk je nauw samen met je andere HRM collega's en hebt zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Door ons advies kunnen leidinggevenden en medewerkers zich optimaal inzetten. Draag jij vanuit je HR expertise bij aan de energietrans...

Job description

 • Je ondersteunt en adviseert medewerkers en leidinggevenden over HRM regelingen en procedures;
 • Je neemt een deel van het recruitment proces op je, zoals het beheer van het ATS systeem en sollicitatie gesprekken, maar je voert ook exitgesprekken;
 • Je begeleidt leidinggevenden bij verzuimtrajecten;
 • Je pakt nieuwe HRM gerelateerde projecten op, al dan niet samen met je manager of collega's;
 • Je draagt het HRM beleid uit binnen DIFFER en levert een professionele bijdrage aan de verdere ontwikkeling daar van.

Specifications

DIFFER

Requirements

 • Je hebt een relevante HR opleiding;
 • Je hebt een aantal jaren HR werkervaring;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
 • Je bent service- en mensgericht;
 • Je werkt graag in een team, maar hebt een grote mate van zelfstandigheid

Conditions of employment

Deze functie is voor 0,8 FTE voor een periode van 2 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling en wordt ingeschaald in salarisschaal 9 of 10, afhankelijk van opleiding en ervaring. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO-I. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO-I haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

Additional information

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nicolette Ketelaar via n.j.m.ketelaar@differ.nl. Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Specifications

 • Support staff (clerical, administrative, facility)
 • Natural sciences
 • max. 32 hours per week
 • University graduate
 • 3374

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you

X

Apply for this job

Apply for this job

This application process is managed by the employer (DIFFER). Please contact the employer for questions regarding your application.

Thank you for applying

Please contact the employer for questions regarding your application.

Tip: save this job as favorite in your AcademicTransfer account. This gives you an immediate overview and makes it easy to find the job later on. No account yet? Create it now and take advantage of other useful functionalities too!

Application procedure

Application procedure

Make sure to apply no later than 30 Apr 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).