PhD-student behandelresultaten protonentherapie

PhD-student behandelresultaten protonentherapie

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 14 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Over de functie

Eén van de behandelvormen die Maastro als één van de drie centra in Nederland aanbiedt is protonentherapie: een innovatieve techniek gericht op vermindering van de kans op bijwerkingen voor de patiënt. In de vergunning die Maastro heeft voor protonentherapie is door het Zorginstituut Nederland opgenomen dat behandelresultaten op een gestructureerde en gestandaardiseerde manier worden vastgelegd en geanalyseerd. Deze analyse draagt bij aan een nog betere selectie van patiënten voor protonentherapie.

Als PhD-student in dit project verzorg je in een multidisciplinaire setting een volledige en betrouwbare dataverzameling en – analyse en draag je bij aan de interpretatie van de behandelresultaten van protonentherapie. In samenwerking met de artsen correleer je beeldvorming en andere medische onderzoeken met de gegeven protonenbehandeling. Je voert de analyse van de behandelresultaten uit en komt hierbij tot nieuwe onderzoeksvragen. Je onderzoekt hoe de uitkomsten kunnen leiden tot een nog betere selectie van patiënten die baat hebben bij een behandeling met protonentherapie. Je schrijft de wetenschappelijke publicaties die hieruit voortvloeien.

Je werkt in een multidisciplinair team, dat bestaat uit radiotherapeut-oncologen, radiologen, klinisch fysici, radiotherapeutisch laboranten en medewerkers van het Clinical Trial Office. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor registratiemedewerkers voor de interpretatie van medische terminologie.

Specificaties

Maastro

Functie-eisen

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een betrokken en ambitieuze kandidaat met een afgeronde master opleiding in (technische) geneeskunde, biomedische technologie, epidemiologie, gezondheidswetenschappen of een nauw verwante discipline. Je bent nauwkeurig, doortastend en resultaatgericht; je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en interesse in oncologie en nieuwe technologieën. Hiernaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden voor wetenschappelijke publicaties en mondelinge presentaties. Kennis van interpretatie en analyse van statistische data is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Wat bieden we?

We bieden jou een contract van 36 uur per week voor een initiële periode van een jaar, dat bij succesvolle evaluatie kan worden verlengd met drie jaar. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Je salaris is conform salarisschaal FWG 50 (min. € 3.199,-, max. € 4.540,- bruto/maand op fulltime basis), afhankelijk van eventueel relevante werkervaring. Verder ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. We investeren in de ontwikkeling van mensen en bieden daarom een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We investeren ook in de inzetbaarheid en vitaliteit van onze medewerkers en bieden in het kader daarvan kortingen op bijvoorbeeld sportabonnementen.

Werkgever

Maastro

Spreekt werken in een dynamische en innovatieve organisatie jou aan? Het internationaal geprezen state-of-the-art radiotherapie-instituut Maastro in Maastricht levert kankerzorg in de regio Limburg, met als doel patiënten te genezen en bijwerkingen van de geleverde behandelingen te voorkomen. Met zo'n 370 medewerkers dragen wij hieraan bij; niet alleen in de patiëntenzorg, maar ook in onderzoek en bedrijfsvoering. Sinds begin 2019 behandelen we patiënten met protonentherapie en in datzelfde jaar werden we door het ministerie van VWS erkend als Top Klinisch Instituut, op basis van onze nationale en internationale positie als toonaangevend instituut in de zorg dat onderzoek en onderwijs in één samenhangende innovatieve, medische cultuur en structuur omvat. Verder hebben we gevestigde onderzoeksgroepen en werken we nauw samen met de Universiteit Maastricht en het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) op het gebied van onderwijs, klinisch en preklinisch onderzoek.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen; Voeding
  • max. 36 uur per week
  • €3199—€4540 per maand
  • Universitair
  • SP MAASTRO 20240322

Locatie

Doctor Tanslaan 12, 6229 ET, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you