Veldwerker omgeving en volksgezondheid voor het P4O2 project

Veldwerker omgeving en volksgezondheid voor het P4O2 project

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 18 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige veldwerker die ons kan helpen met het verzamelen van gegevens in het P4O2 project.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige veldwerker die ons kan helpen met het verzamelen van omgevingsgegevens (waaronder luchtkwaliteit) in het P4O2 project.

Wat ga je doen?
In het P4O2 project willen we de longgezondheid van Nederlanders verbeteren door risico's vroegtijdig te identificeren. Aan de Universiteit Utrecht zoeken we naar gezondheidsrisico's in de omgeving door middel van verschillende (lucht)metingen. Als veldwerker help je ons bij het voorbereiden van de metingen (waaronder het wegen van filters), maak je telefonisch afspraken met de deelnemers en voer je de metingen bij hen thuis uit om zo alle gegevens te verzamelen. Het aantal deelnemers wisselt elke week, dus het werk zal een combinatie zijn van voorbereiding, planning en veldwerk.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een vriendelijke, gemotiveerde en zelfstandige medewerker met ervaring in milieu-, lucht-, of soortgelijk onderzoek. De deelnemers zijn Nederlandstalig, dus we zoeken iemand die de Nederlandse taal vloeiend spreekt. Beheersing van de Engelse taal is een pluspunt. De deelnemers worden thuis bezocht, dus het bezit van een rijbewijs is noodzakelijk. Verder is het belangrijk dat je flexibel bent. Alle werkzaamheden zullen van maandag tot en met vrijdag plaatsvinden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor zes maanden met - bij goed functioneren - uitzicht op verlenging;
  • een werkweek van 20 tot 36 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.618,- tot maximaal € 3.298,- bij een fulltime dienstverband (schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 20—36 uur per week
  • €2618—€3298 per maand
  • Universitair
  • 3753

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you