Fijnmechanisch instrumentenmaker

Fijnmechanisch instrumentenmaker

Published Deadline Location
26 Mar 26 Apr Eindhoven
In onze werkplaats wordt met behulp van hoogwaardige apparatuur gewerkt aan de productie en assemblage van complexe onderdelen en samenstellingen ten behoeve van lab opstellingen. Ben jij de instrumentenmaker die deel wordt van het team dat hier aan we...

Job description

De fijnmechanische werkplaats maakt onderdeel uit van de afdeling Engineering Support. De afdeling richt zich op het technisch ondersteunen van het wetenschappelijk onderzoek binnen. DIFFER, door het vinden van oplossingen voor engineering vraagstukken. Hierbij moet je denken aan het ontwerpen en maken van (onderdelen van) onderzoeksapparatuur, om bijvoorbeeld materialen te testen die in een kernfusie reactor gebruikt kunnen worden. Of een opstelling waar met behulp van een plasma vliegtuigbrandstof kan worden gemaakt.

Als fijnmechanisch instrumentmaker werk je in een team met vier collega instrumentmakers aan de productie en assemblage van complexe onderdelen en samenstellingen ten behoeve van lab opstellingen. Je komt te werken in een moderne, goed uitgeruste werkplaats, waarbij de nadruk op CNC frezen ligt. Draaien, lassen, draadvonken en hoog temperatuur solderen behoren echter ook tot de mogelijkheden. Het betreft vooral enkel stuks productie van onderdelen die, of los of in samenstelling, gebruikt worden in de onderzoeksopstellingen van DIFFER. Verder behoort de reparatie en aanpassing van bestaande (onder-)delen ook tot de taken. Je werkt samen met ontwerpers, fysici en collega instrumentmakers. Je denkt actief mee over de te volgen oplossingsrichtingen.

Specifications

DIFFER

Requirements

Wij zoeken voor deze functie een ervaren en/of een ambitieuze startende, all-round instrumentmaker. Je hebt een afgeronde opleiding MBO Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde, niveau 4 of een LiS-diploma (research-) instrumentmaker. Je bent zelfstandig, nauwgezet, klantgericht en communicatief in het Nederlands en het Engels. Je hebt een brede vakinhoudelijke kennis en je hebt de ambitie om deze verder uit te breiden. Ervaring en kennis van CNC frezen en CAM programmeren geldt als een pré.

Conditions of employment

Deze functie is voor 0,8 - 1 FTE, is voor een periode van 2 jaar, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd en wordt ingeschaald in salarisschaal 7. De standplaats van de positie is bij DIFFER in Eindhoven (www.differ.nl). Wanneer je een functie bij DIFFER vervult, bent je in dienst van NWO. Je kunt deelnemen aan de Arbeidsvoorwaarden op Maat regeling (AVOM) die NWO haar werknemers biedt. We hebben een aantal regelingen die bijdragen aan een goede werk-privé balans. Bij DIFFER geloven we dat een divers personeelsbestand in gender, leeftijd en culturele achtergrond belangrijk is voor het verrichten van excellent onderzoek te komen. We moedigen daarom iedereen aan bij ons te solliciteren. Meer informatie over werken bij NWO staat op de NWO website (https://www.nwo-i.nl/werkenbij/banenbijnwoi/)

Employer

Dutch Institute for Fundamental Energy Research

Het Nederlands Instituut voor Funderend Energieonderzoek (DIFFER) doet onderzoek naar materialen, processen en systemen voor een wereldwijde duurzame energie infrastructuur. We werken nauw samen met (inter)nationale onderzoeksinstellingen en bedrijven. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor de industrie en wetenschappelijk onderzoekers. Als een van de negen onderzoeksinstituten van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) speelt DIFFER een belangrijke rol in funderend onderzoek voor de wereldwijde energietransitie.

Met multidisciplinair energieonderzoek focussen we op twee belangrijke gebieden, solar fuels voor de conversie en opslag van hernieuwbare energie en kernfusie, een schone bron van energie.

Additional information

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Léon Römers via l.w.e.g.romers@differ.nl Om te solliciteren op deze functie nodigen we je uit op onderstaande button te klikken:

Specifications

  • Support staff (clerical, administrative, facility)
  • Natural sciences
  • 32—40 hours per week
  • Secondary vocational higher level
  • 3376

Location

De Zaale 20, 5612AJ, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you

X

Apply for this job

Apply for this job

This application process is managed by the employer (DIFFER). Please contact the employer for questions regarding your application.

Thank you for applying

Please contact the employer for questions regarding your application.

Tip: save this job as favorite in your AcademicTransfer account. This gives you an immediate overview and makes it easy to find the job later on. No account yet? Create it now and take advantage of other useful functionalities too!

Application procedure

Application procedure

Make sure to apply no later than 26 Apr 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).