Onderzoeker Kaski

Onderzoeker Kaski

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 12 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Al sinds 1946 doet het Kaski onderzoek op het grensvlak van religie en samenleving. Katholieke geloofsgemeenschappen zijn hierin een belangrijke onderzoekspartner en opdrachtgever. Steeds vaker worden we gevraagd om collaboratief onderzoek te doen samen met (projecten binnen) geloofsgemeenschappen. We helpen hen om de goede onderzoeksvragen te formuleren, de juiste data te verzamelen en deze zo te analyseren dat het kennis oplevert die hen dichter bij hun beleidsdoelen brengt. Daarnaast willen de gemeenschappen ook van elkaar leren en komen ze daarvoor samen in (online en offline) professionele leergemeenschappen. Specifiek voor deze projecten zijn we op zoek naar een (junior-)onderzoeker die kennis, ervaring en affiniteit heeft met de combinatie van onderzoek, advies en educatie.

Het Kaski zoekt een (junior)onderzoeker die mee kan werken aan de onderzoeks- en adviestaken van het Kaski. In gesprek met onze onderzoekspartners (bijv. geloofsgemeenschappen) scherp je samen hun beleidsdoelen aan en geeft advies over welke onderzoeksinstrumenten inzicht kunnen geven in de voortgang richting die doelen. Gedurende het onderzoek ben je bereikbaar voor advies en ondersteuning in het verzamelen, analyseren en conclusies trekken over data. Daarnaast draag je bij aan het organiseren van learning communities (bijvoorbeeld in het programma Space for Grace, of rondom Digital Youth Formation) en denk je mee over de vorm en inhoud van deze bijeenkomsten. Op basis van de (analyse van) interviews en observaties schrijf je verslagen en beleidsadviezen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je bent een afgestudeerd religiewetenschapper of (praktisch/empirisch) theoloog.
 • Je hebt een brede kennis van empirische onderzoeksmethoden.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met kwalitatief empirisch onderzoek.
 • Je bent thuis in de katholieke wereld en bent op de hoogte van ontwikkelingen en uitdagingen daarin.
 • Ervaring met advies en/of onderwijsontwerp is een pre.
 • Je schrijft (nagenoeg) foutloos, helder en to-the-point.
 • Je communiceert uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.
 • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het team van het Kaski is een klein en hecht team van drie (parttime) medewerkers binnen de grote afdeling Empirische en Praktische religiewetenschap. Wij bieden een dynamische, kleinschalige werkomgeving waar collega’s zich verbonden voelen met elkaar.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Taal en cultuur
 • Universitair
 • 21.007.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you