Coördinator behandelresultaten protonentherapie

Coördinator behandelresultaten protonentherapie

Geplaatst Deadline Locatie
27 apr 12 mei Maastricht

Functieomschrijving

Over de functie

Maastro is één van de slechts drie centra in Nederland die protonentherapie aanbiedt, een baanbrekende behandelmethode gericht op het minimaliseren van bijwerkingen voor de patiënt. Dankzij onze vergunning voor protonentherapie, toegekend door het Zorginstituut Nederland, heeft Maastro toestemming om protonentherapie uit te voeren. Hieraan is de randvoorwaarde gekoppeld om op een gestructureerde en gestandaardiseerde wijze een landelijke dataset op te stellen om de impact van de behandeling te analyseren. Deze grondige analyse draagt bij aan een nog nauwkeurigere selectie van patiënten die in aanmerking komen voor protonentherapie.

In deze uitdagende rol ben je de drijvende kracht achter een nauwkeurige en uitgebreide dataverzameling van behandelresultaten voor protonentherapie, bekend als ProTrait. Je geeft leiding aan en superviseert een team van 2 tot 3 PhD-students, biedt heldere rapportages over de huidige datastatus, en fungeert als belangrijkste gesprekspartner voor de radiotherapeut-oncologen om de benodigde analyses te identificeren en te plannen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van de jaarplanning, inclusief de te behalen resultaten.

Je speelt een cruciale rol in het bepalen van de koers van het project door nauw samen te werken met de stuurgroep. Daarnaast ben je proactief in het identificeren van impactvolle PR-kansen in overleg met een communicatieadviseur. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit radiotherapeut-oncologen, radiologen, klinisch fysici, radiotherapeutisch laboranten, IT-medewerkers en medewerkers van het Clinical Trial Office, waarbij samenwerking en expertise samenkomen om de zorg en behandeling naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Maastro

Functie-eisen

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een betrokken en ambitieuze kandidaat met een afgerond promotietraject (PhD) in radiotherapie, (technische) geneeskunde, biomedische technologie, epidemiologie, gezondheidswetenschappen of een nauw verwante discipline. Je bent nauwkeurig, doortastend, resultaatgericht en hebt affiniteit met projectmanagement. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent zowel een leider als een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en interesse in oncologie en nieuwe technologieën. Hiernaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden voor (supervisie van) wetenschappelijke publicaties en mondelinge presentaties. Daarbij is kennis en interpretatie van statistische data een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Wat bieden we?

We bieden je een contract van 32 – 36 uur per week (uren naar keuze) voor een initiële periode van een jaar, dat bij succesvolle evaluatie wordt verlengd. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Je salaris is conform salarisschaal FWG 60 (min. € 3.923,-, max. € 5.746,- bruto/maand op fulltime basis), afhankelijk van eventueel relevante werkervaring. Verder ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. We investeren in de ontwikkeling van mensen en bieden daarom een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We investeren ook in de inzetbaarheid en vitaliteit van onze medewerkers en bieden in het kader daarvan kortingen op bijvoorbeeld sportabonnementen.

Werkgever

Spreekt werken in een dynamische en innovatieve organisatie jou aan? Het internationaal geprezen state-of-the-art radiotherapie-instituut Maastro in Maastricht levert kankerzorg in de regio Limburg, met als doel patiënten te genezen en bijwerkingen van de geleverde behandelingen te voorkomen. Met zo'n 370 medewerkers dragen wij hieraan bij; niet alleen in de patiëntenzorg, maar ook in onderzoek en bedrijfsvoering. Sinds begin 2019 behandelen we patiënten met protonentherapie en in datzelfde jaar werden we door het ministerie van VWS erkend als Top Specialistisch Instituut, op basis van onze nationale en internationale positie als toonaangevend instituut in de zorg dat onderzoek en onderwijs in één samenhangende innovatieve, medische cultuur en structuur omvat. Verder hebben we gevestigde onderzoeksgroepen en werken we nauw samen met de Universiteit Maastricht en het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) op het gebied van onderwijs, klinisch en preklinisch onderzoek.

Additionele informatie

Aanvullende informatie over deze functie wordt graag verstrekt door dr. Judith van Loon, (radiotherapeut-oncoloog en co-bestuurder protonentherapie), te bereiken via ons algemene telefoonnummer +31 (0) 88 – 44 55 600.

Interesse in deze functie? Solliciteren kan tot 13 mei 2024 door je motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden op onze website via onderstaande sollicitatieknop.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen; Voeding
  • 32—36 uur per week
  • €3923—€5746 per maand
  • Gepromoveerd
  • PA MAASTRO 20242704

Locatie

Doctor Tanslaan 12, 6229 ET, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Maastro). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Interesse in deze functie? Solliciteren kan tot 13 mei 2024 door je motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden via de sollicitatieknop.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Interesse in deze functie? Solliciteren kan tot 13 mei 2024 door je motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden via de sollicitatieknop.

Solliciteer uiterlijk op 12 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).