Twee tutoren Scheikunde (detachering)

Twee tutoren Scheikunde (detachering)

Geplaatst Deadline Locatie
16 apr 13 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de opleidingen aan de bètafaculteit van de Radboud Universiteit zijn in het eerste studiejaar tutoren actief. Dit zijn eerstegraadsdocenten van het vwo die studenten ondersteunen in de overstap van het vwo naar de universiteit.

Als tutor bent u één dag per week aanwezig bij de colleges van een van de vakken. Aansluitend neemt u met een groep studenten de behandelde stof door op onduidelijkheden en de relatie met de vwo-stof van het jaar daarvoor. Met de universitair docent wordt overlegd over eventuele moeilijkheden en verbetermogelijkheden. U bent in vier kwartalen betrokken bij de vakken Atoom en Molecuulbouw, Project biochemie, Thermodynamica en Spectroscopische technieken. De vakken worden in het Engels gegeven. Komend jaar bent u ook betrokken bij de vernieuwing van het curriculum.

Omdat een deel van de studenten een internationale achtergrond heeft, zoeken we tutoren die gemakkelijk in het Engels communiceren.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

U bent als eerstegraads docent Scheikunde verbonden aan een school en hebt ruime ervaring met het onderwijs voor scheikunde in de bovenbouw/examenklassen van het vwo. U hebt bewezen didactische vaardigheden en affiniteit met het begeleiden van studievaardigheden. U bent bereid zich te verdiepen in de stof en daarover te overleggen met uw collega-tutoren en de universitair docent.

U kunt goed samenwerken, weet mensen te stimuleren en te enthousiasmeren, hebt uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden en het vermogen om op verschillende niveaus contact te leggen en te onderhouden. U neemt initiatief, kunt u goed plannen en organiseren en treedt daadkrachtig op. U bent diplomatiek als dat nodig is. U heeft incasseringsvermogen en bent stressbestendig. Verder beheerst u de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in schrift.

Arbeidsvoorwaarden

uw salaris is afhankelijk van uw huidige inschaling
Tutoren worden aangesteld op detacheringsbasis voor 0,2 fte en blijven bij de school in dienst. In het komende studiejaar is de woensdag de tutordag. De colleges beginnen om 8:30 uur.

Werkgever

Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en staan midden in de samenleving.

http://www.ru.nl

Afdeling

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan en wordt wetenschappelijk onderwijs gegeven. Het onderzoek is ondergebracht in zes onderzoekinstituten en het onderwijs is ondergebracht in vier onderwijsinstituten. Het onderwijsinstituut Moleculaire Wetenschappen verzorgt het onderwijs voor de studierichtingen Chemistry, Molecular Life Sciences en Science. Bij deze opleidingen zijn vijf tutoren actief die groepjes studenten begeleiden in de vier kwartalen van het studiejaar.

De bijdrage van tutoren aan het onderwijs wordt zowel door docenten als door studenten zeer gewaardeerd. Voor de tutor biedt de activiteit de mogelijkheid binnen een nieuwe omgeving met het vak actief te zijn met collega’s van verschillende scholen. De school van de tutor en haar leerlingen krijgen een docent die zich verbreedt en contacten met de universiteit aanhaalt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

http://www.ru.nl/fnwi/

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 7.6 uur per week, tijdelijk
  • Universitair
  • 62.35.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps