Projectmanager waterinnovaties

Projectmanager waterinnovaties

Geplaatst Deadline Locatie
3 jul 12 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wist je dat in 2050 zeventig procent van de wereldbevolking in kwetsbare laaggelegen deltagebieden leeft? Hoog tijd dus voor baanbrekende oplossingen op het gebied van hoogwater en klimaatverandering. En daar ga jij voor zorgen. Jij bent de projectmanager die startups, studententeams, wetenschappers, ondernemers, overheden en waterschappen samenbrengt. Die zorgt dat onderzoek en innovatie trajecten worden opgestart. En die innovaties naar de markt brengt die onze toekomst.

Dit ga je doen

Innovatiemakelaar. Zo zou je jouw functie ook wel kunnen noemen. Jij hebt je voelsprieten altijd uit staan en weet de juiste partijen en vraagstukken met elkaar te matchen. Heeft de gemeente Rotterdam een uitdaging op het gebied van waterveiligheid? Wil het Rijk laten onderzoeken hoe we steden op zee kunnen bouwen? Of heeft een wetenschapper een vooruitstrevend idee om plastic uit rivieren te halen? Dan begin jij te regelen. Het is maar goed dat je geen zitvlees hebt: jij bent de hele dag de hort op om mensen bij elkaar te brengen, om proactief nieuwe netwerken samen te stellen en om te sturen op resultaten.

Je werkt in het kader van het programma VPdelta. Het doel? Concrete innovaties en ondernemerschap in de deltatechnologie verbeteren, versnellen en vermeerderen. Jij speelt hierin een sleutelrol. Ook als het gaat om de verdere ontwikkeling van onze state-of-the-art proeftuinen waar uitvindingen real-life worden getest en gedemonstreerd. Zo hebben we een heuse polder waar we overstromingen simuleren. Een straat  met allerlei innovatieve toepassingen, zoals waterdoorlatende tegels en een waterbergend dak. Een dock voor drijvend bouwen. En tijdelijke waterkeringen en dijken met sensoren. Het zijn showcases die wereldwijd de aandacht trekken. Hoe gaaf is het om het gebruik van deze, én nieuwe proeftuinen verspreid over Zuid-Holland aan te jagen en te zorgen dat hier grensverleggende innovaties worden geboren?

We hoeven jou niet te vertellen dat onderzoek, innoveren en pilots geld kost. Veel geld. Gelukkig ben jij op de hoogte van de beschikbare potjes, bijvoorbeeld bij overheden, Rijkswaterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zo weet jij de onderzoekers en innovatieve ondernemers goed te ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en het lospeuteren van budgetten. Gooi je overtuigingskracht en charisma maar in de strijd. Jij blijft net zo lang bellen en relevante partijen bezoeken tot je de businesscase rond hebt.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Over jou

  • Academisch niveau en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring.
  • Kennis van en een netwerk binnen de watersector, of in staat om beide snel op te bouwen.
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende partijen, zoals wetenschappers, studenten, kennisinstellingen, ondernemers en overheden.
  • Proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht.
  • Bij voorkeur ervaring met het opstellen van businesscases en met de juridische, organisatorische en financiële aspecten bij projectontwikkeling.
  • Bij voorkeur ervaring met het schrijven van projectvoorstellen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 31-12-2019.

Dit bieden wij

  • Een salaris van € 3.545,- tot € 4.852,- bruto per maand. Gebaseerd op schaal 11, van de cao Nederlandse Universiteiten.

  • Contract tot 31-12-2019. Dan loopt het VPdelta programma af.

  • Uitstekende pensioenregeling.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.

  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

  • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.

  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

Wist je dat de TU Delft heel hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte vibe. Dat geldt zeker voor het door de EU gefinancierde Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water (VPdelta) waar jij je voor inzet. We overdrijven niet als we zeggen dat in deze super dynamische omgeving de spannendste innovaties wereldwijd op het gebied van deltatechnologie tot stand komen. Als een van de zes projectmanagers speel jij hierin een aanzienlijke rol.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 38 uur per week
  • €3545—€4852 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/LS/2018-05

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you