Arts-onderzoeker vaatchirurgie

Arts-onderzoeker vaatchirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 13 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De onderzoeksgroep van de afdeling vaatchirurgie in het AMC zoekt een arts-onderzoeker voor een promotie traject op het gebied van de behandeling van het aneurysma van de abdominale aorta.

De lopende onderzoekslijn, het aneurysmaprogramma, richt zich op de diagnostiek en behandeling van patiënten met een aneurysma van de abdominale aorta. Enerzijds wordt er onderzoek gedaan naar deelgebieden zoals uitkomsten van zorg en innovatieve beeldvormende technieken anderzijds is gestart met een longitudinaal bio-, data- en imagebank onderzoek, de “AAA-parel”. Dit is een multicenter onderzoek in momenteel het AMC, VUMC en LUMC vallend onder het ParelSnoer Instituut (PSI). De werkzaamheden omvatten onder andere het voortzetten van deze lopende patiëntenverzameling door identificeren en includeren van patiënten en anderzijds het doen van onderzoek op nader te bepalen deelgebieden die betrekking hebben op aneurysmaonderzoek. Dit alles leidend tot een promotie.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Een slimme, enthousiaste en assertieve arts-onderzoeker met aantoonbare belangstelling voor onderzoek in de chirurgie of vaatchirurgie. Ervaring met wetenschappelijk onderzoek dat heeft geleid tot publicatie(s) in een peer reviewed tijdschrift strekt tot aanbeveling. De arts-onderzoeker heeft uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) durft initiatief te nemen en kan goed samenwerken in een multidisciplinair team. Naast het teamwerk waarbij contacten moeten worden gelegd en onderhouden is ook het zelfstandig kunnen werken van groot belang. Gezien de uitbreiding van het onderzoeksprogramma is ervaring met organiserende/ structurerende taken gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagend promotietraject. Voor het onderzoek relevante statistische en epidemiologische cursussen worden aangeboden via de Graduate School. Wij bieden ruime gelegenheid tot extra scholing, verdieping en verbreding, een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Het salaris is conform de CAO UMC met veel aantrekkelijke extra`s, zoals een eindejaarsuitkering van 8.3 %, vakantietoeslag, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en tegemoetkoming reiskosten OV en gratis parkeren!

Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt conform CAO UMC, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2919,- en maximaal € 4216,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Afdeling

De aanstelling bij AMC Medical Research (AMR) vindt plaats voor bepaalde tijd (3-4 jaar). Het werk zal voornamelijk worden gedaan binnen het AMC en daarnaast voor een deel in het VUMC en LUMC. Binnen het programma zijn momenteel 3 promovendi werkzaam waarvan er nu een zijn onderzoek voltooid heeft waardoor een vacature is ontstaan. Naast de 3 promovendi zullen 2 datamanagers deel uit gaan maken van de onderzoeksgroep en de verwachting is dat de onderzoeksgroep in de nabije toekomst verder zal gaan uitbreiden.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you