Postdoc onderzoeker

Postdoc onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 19 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Consortium GOUD is een academische werkplaats die is opgericht in 2006 en bestaat uit de zorgorganisaties Ipse de Bruggen, Abrona en Amarant en de leerstoel Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten van het Erasmus MC. Het Consortium GOUD verricht gezamenlijk onderzoek dat tot doel heeft het ondersteunen en verbeteren van de gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking (van jong tot oud) ter bevordering van hun welzijn, zelfstandigheid en eigen regie. De overkoepelende doelen van het Consortium GOUD zijn wetenschappelijke kennisvermeerdering, specifieke deskundigheid van medewerkers vergroten en de ontwikkeling van een stevige academische attitude en infrastructuur.

Als postdoc onderzoeker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onderzoeksvoorstellen binnen de doelstellingen en ambities van het consortium GOUD; het voorbereiden van subsidieaanvragen en het begeleiden van (nieuwe) onderzoeksprojecten. Binnen deze taken vindt nauwe afstemming plaats met bestuurders, zorgprofessionals en mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten zelf.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je bent gepromoveerd in een voor de vacature relevant vakgebied. Daarnaast heb je ervaring/ affiniteit met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking Je hebt ervaring met projectmatig werken in een multidisciplinair team Je bent communicatief vaardig en kunt draagvlak verwerven. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.706 (schaal 11) en maximaal € 5.785,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur. Het Erasmus MC biedt een passende beloningsstructuur waarbij een marktconforme toelage tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De leerstoel geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten heeft tot doel het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mensen met een verstandelijke beperking door middel van wetenschappelijk onderzoek op basis van vragen uit de praktijk. Het multidisciplinaire karakter van gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking wordt weerspiegeld in de multidisciplinaire samenstelling van de vakgroep. Het wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep ontleent zijn bestaansrecht aan zijn relevantie voor de praktijk.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • 16—36 uur per week
  • €3706—€5086 per maand
  • Universitair
  • 04.15.19.TG-P478025-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you