Postdoc/ project manager

Postdoc/ project manager

Geplaatst Deadline Locatie
20 mrt 16 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als postdoc/project manager bent u verantwoordelijk voor het managen van diverse medisch wetenschappelijke onderzoeken binnen het Centrum voor Kinderdermatologie ingebed in de afdeling Dermatologie in het Erasmus MC-Sophia & Kinderhaven. Op de afdeling Dermatologie worden fundamentele, translationele, (experimenteel) klinische en epidemiologische onderzoeken uitgevoerd. U maakt deel uit van het onderzoeksteam en bent verantwoordelijk voor klinische trials, observationele studies en biobank onderzoeken vooral bij kinderen met huidafwijkingen. Naast het project management begeleidt u PhD studenten en research verpleegkundigen.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U beschikt over academisch werk- en denkniveau met een (para)medische of biomedische achtergrond en hebt brede praktische ervaring met de uitvoering en coördineren van wetenschappelijk (klinisch) onderzoek. U bent in het bezit van een ICH-GCP certificaat of hebt met succes het BROK examen afgelegd.

U bent energiek, inspirerend, communicatief sterk en beschikt over organisatorisch talent. U bent Initiatiefrijk en in staat om de werkzaamheden goed te overzien en te coördineren. U bent een echte teamplayer met leiderschapskwaliteiten en kunt ook zelfstandig werken. U neemt verantwoordelijkheid en participeert actief in de begeleiding van PhD studenten. U kunt prioriteiten stellen en blijft, ook onder hoge werkdruk, gestructureerd en accuraat werken. U bent faciliterend en service gericht maar ook standvastig ten aanzien van bestaande regels en belangen. U beschikt over kennis van wet- en regelgeving omtrent klinisch onderzoek en betrokken bij de op handen zijnde veranderingen in de wetgeving. Kennis en ervaring met AVG is een pre. U hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift op het niveau van wetenschappelijke publicaties. U hebt uitstekende computervaardigheden (onder andere databases, Word, Excel, patiëntdossiers, SPSS) en gaat correct en integer om met vertrouwelijke patiënteninformatie. U heeft de ambitie het klinisch onderzoeksteam te laten groeien en innoveren. Een met succes behaalde monitorcursus of ervaring met monitoren van klinisch wetenschappelijk onderzoek is een pre. U bent in staat tot het doen van subsidie aanvragen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een aanstelling van een jaar, met bij gebleken geschiktheid, de intentie tot verlenging en eventueel uitbreiding. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.361 (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.

U komt te werken in een jong en enthousiast team van onderzoek professionals. Tijdens de aanstelling bieden wij u de mogelijkheid om trainingen en cursussen betreffende medisch wetenschappelijk onderzoek te volgen. U ontvangt van ons vakinhoudelijke kennis en wekelijks onderwijs over medisch wetenschappelijk onderzoek. Bovendien bieden wij u de maandelijkse journal club en de mogelijkheid om onderzoeksprojecten als sub-onderzoeker uit te voeren waarbij het mogelijk is om coauteur op publicaties te zijn.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling richt zich op het overdragen (onderwijs, opleiding en voorlichting), toepassen (patiëntenzorg en diagnostiek) en uitbreiden (onderzoek) van kennis binnen de dermatologie.

Op de afdeling Dermatologie worden binnen het klinisch onderzoek diverse lokale, nationale en internationale onderzoeksprojecten uitgevoerd. Dit wetenschappelijk onderzoek wordt onder andere verricht om betere dermatologische behandelingen te vinden, nieuwe medicijnen te helpen ontwikkelen, meer over de pathofysiologie van huidaandoeningen te weten komen, deze op te kunnen sporen en het zorgproces voor patiënten te verbeteren.

Onze uitgangspunten zijn deskundigheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Samenwerken als team, patiëntvriendelijkheid, compassie en deskundigheid staan hoog in het vaandel.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • max. 22 uur per week, tijdelijk
  • €2750—€4361 per maand
  • Universitair
  • 10.11.19.TD-P485700-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps