Arts-onderzoeker/promovendus optimalisering kwaliteit antistollingsbehandeling

Arts-onderzoeker/promovendus optimalisering kwaliteit antistollingsbehandeling

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 28 apr Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de sectie Stolling van de vakgroep Hematologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen is plaats voor een arts-onderzoeker in een promotietraject.

De arts-onderzoeker zal als promovendus onderzoek verrichten naar optimalisering van kwaliteit van antistollingsbehandeling. Hij of zij zal participeren in de bestaande onderzoekslijn binnen de vakgroep op dit gebied. Binnen deze lijn worden pragmatische interventiestudies binnen de antistollingszorg uitgevoerd. Daarnaast wordt de kwaliteit van antistolling in de dagelijkse praktijk geëvalueerd. Er is een nauwe samenwerking, binnen het Transmuraal Trombose Expertisecentrum, met Certe Trombosedienst.

Het onderzoek zal uiteindelijk leiden tot een promotie in de Medische Wetenschappen op basis van een degelijke dissertatie van artikelen die gepubliceerd worden in internationale peer-reviewed tijdschriften. De arts-onderzoeker zal ook begeleid worden vanuit de onderzoeksschool GUIDE, waarbij cursorisch onderwijs zal bijdragen aan de ontwikkeling en vorming van de promovendus.
Tenslotte zal de arts-onderzoeker in staat gesteld worden om deel te nemen aan (internationale) congressen en meerdaagse cursussen.
Naast het onderzoek zal de arts-onderzoeker deelnemen aan de (poli)klinische patiëntenzorg en de daarmee samenhangende verplichtingen zoals besprekingen, onderwijsmomenten en bijdragen aan lopende multi-center trials. De patiëntenzorg zal tenminste bestaan uit 1 dagdeel polikliniek Stolling (exclusief 1 dagdeel voorbereiding), en 2 dagdelen consulten Stolling.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste afgestudeerde basisarts met affiniteit voor de hematologie/ interne geneeskunde en voor klinisch-epidemiologisch onderzoek. Doorzettingsvermogen, initiatief nemen en zelfstandig werken zijn belangrijke eigenschappen. Het vervullen van deze functie brengt al gauw een behoorlijke eigen verantwoordelijkheid met zich mee, zowel betreffende het onderzoek als ook de patiëntenzorg. Dat betekent echter ook dat de arts-onderzoeker al snel in de gelegenheid wordt gesteld om een eigen draai te geven aan het onderzoek.
In de geneeskunde staat samenwerken op de voorgrond. Daarom bent u sociaal sterk, functioneert u goed in een team, maar bent u ook in staat om gefundeerd uw mening te geven binnen een groep.
Ervaring met het doen van onderzoek en/of klinische ervaring strekt zeker tot aanbeveling.
De Nederlandse taal beheerst u uitstekend in woord en geschrift. De Engelse taal beheerst u goed in woord en geschrift.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het UMCG biedt een fulltime aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren zal de aanstelling verlengd worden met 3 jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.759,- (schaal 11A) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband (46 uur per week). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
mw. prof. dr. K. Meijer, hematoloog/hoofd sectie Stolling , telefoonnummer (050) 361 0225, e-mail: k.meijer@umcg.nl (e-mail niet gebruiken om te solliciteren)

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 28 april 2019.
De gesprekken zullen in principe plaatsvinden in de eerste of tweede week van mei.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

De sollicitatie moet bestaan uit een gemotiveerde brief met curriculum vitae met referenties. Tevens stuurt u het verslag / artikel van uw afstudeerproject of scriptieonderwerp en uw cijferlijst van het Master-deel van de opleiding Geneeskunde mee.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); PhD
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 190227

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you