Junior Onderzoeker bij het Research Centrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt (ROA), School of Business and Economics

Junior Onderzoeker bij het Research Centrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt (ROA), School of Business and Economics

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 23 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het ROA zoekt een junior onderzoeker die meewerkt aan diverse uitdagende projecten op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt.

Functieomschrijving

Het ROA biedt een zeer inspirerende academische werkomgeving, waarin in teamverband wordt gewerkt. Als junior onderzoeker krijg je de gelegenheid om je onder begeleiding van projectleiders en hoogleraren verder te ontwikkelen door mee te werken aan onderzoek op het snijvlak van beleid en wetenschap, en door middel van een opleidings- en begeleidingsplan.

Het ROA zoekt een junior onderzoeker die meewerkt aan diverse uitdagende projecten op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Doorgaans wordt er gewerkt voor een brede groep opdrachtgevers en subsidiënten (internationale instellingen, ministeries en lagere overheden, werkgeversorganisaties, NWO en onderwijsinstellingen).

 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een econoom of econometrist/data scientist die pas is afgestudeerd of binnenkort afstudeert. Je beschikt over goede kwantitatieve en analytische vaardigheden, alsmede goede schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Voorts is het noodzakelijk dat je nauwkeurig werkt, goed kunt functioneren in teamverband en onder strakke tijdsplanning.

Arbeidsvoorwaarden

Schaal 10 (CAO NU) - salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Aanstelling voor de periode van twee jaar met uitzicht op verlenging tot vier jaar.

Maximum uren per week: 38

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden voor de UM specifieke bepalingen. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl> Support> UM-medewerkers.

Dienstverband voor bepaalde tijd: twee jaar met uitzicht op verlenging tot vier jaar

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 18.000 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

Het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) is een onderzoeksinstituut van de School of Business and Economics (SBE) van de Universiteit Maastricht. Het ROA heeft nationaal en internationaal een toonaangevende positie in het onderzoek op het terrein van onderwijs en arbeidsmarkt. Het onderzoek kenmerkt zich door een combinatie van wetenschappelijke diepgang en beleidsrelevantie. Binnen het ROA zijn er vijf programmalijnen: Arbeidsmarktdynamiek, Onderwijs en Beroepsloopbaan, Scholing en Werk, Menselijk Kapitaal in de Regio, en Gezondheid, Vaardigheden en Ongelijkheid.

Meer informatie over het ROA vind je op: www.roa.nl/

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT2019.195

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Tongersestraat 53, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps