TNO

TNO is looking for business developers

This text is only available in Dutch!

TNO zoekt Business Developers

Doelgerichte innovatie, dat is waar TNO voor staat. Wat is de vraag van morgen en hoe spelen wij daar als innovatie-organisatie adequaat op in? Het ophalen van die vraag, dat doen de Business Developers van TNO.

Zij zijn de verbindende factor tussen de buitenwereld en onze organisatie. Zij polsen de marktbehoefte en zorgen dat de juiste toepasbare kennis wordt ontwikkeld binnen TNO. Innovatieve projecten binnenhalen én bijdragen aan de strategische positionering van TNO, daar ligt de uitdaging! Hier lees je meer over hoe wij werken aan innovaties op 5 maatschappelijke thema’s.

Als je beschikt over een commerciële drive en een technische achtergrond, dan is de rol van Business Developer wellicht wat voor jou. We hebben op dit moment diverse vacatures op onze site staan.

De vacatures:


Bekijk ook de enthousiaste verhalen van twee TNO Business Developers: Maaike en Matthijs.

Maaike Lousberg vertelt over haar werk als business developer bij TNO.

Matthijs Geutjes vertelt over zijn werk als business developer bij TNO.

Binnenkort plaatsen we weer nieuwe Business Developer-functies online. Check regelmatig onze vacatures of neem contact op met Michaël Declercq, michael.declercq@tno.nl/+31(0)6113 09818, onze manager recruitment, career & hiring voor aanvullende informatie.

Location

Anna van Buerenplein 1, 2595 DA, Den Haag

View on Google Maps