Docent-onderzoeker Analytische Chemie

Docent-onderzoeker Analytische Chemie

Geplaatst Deadline Locatie
5 jun 12 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen bij het HAN BioCentre en het Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie een Docent-onderzoeker 1,0 fte Analytische Chemie

Functieomschrijving

De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen bij het HAN BioCentre en het Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie een 
Docent-onderzoeker 1,0 fte Analytische Chemie

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Het HAN BioCentre is het ‘Centre of Expertise in Biotechnology & Analysis’ van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Het HAN BioCentre is de schakel tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek in samenwerking met het bedrijfsleven en het bijdragen aan onderwijs en onderwijsontwikkeling. Het HAN BioCentre houdt zich o.a. bezig met onderzoeksprojecten die bijdragen aan de transitie naar de biobased economie. Daarnaast is het HAN BioCentre direct betrokken bij het onderwijs en de onderwijsontwikkeling op bachelor en masterniveau bij het instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie (ITBC) en de Master of Molecular Life Sciences (MMLS).

Wat zijn uw werkzaamheden?
Uw werkzaamheden betreffen het uitvoeren en begeleiden van onderzoeksprojecten betreffendebioraffinage voor de winning van plantinhoudsstoffen op het laboratorium van het HAN BioCentre. Daarnaast geeft u theorie- en praktijkonderwijs binnen de bachelor opleiding Chemie. Hierbij is kennis en ervaring met het uitvoeren van natuurwetenschappelijk onderzoek, chemische analyses en scheidings-technieken van belang. Vanuit uw rol als onderzoeker past u bestaand onderwijs aan en draagt u bij aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs. Op termijnkunt u doorgroeien naar een functie als projectleider.

Specificaties

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Functie-eisen

Wat zijn uw kwaliteiten?
U beschikt over een academisch werk- en denkniveau en heeft minimaal een afgeronde master opleiding op het gebied van analytische chemie of een vergelijkbare opleiding. U bent gepromoveerd of heeft aantoonbare onderzoekservaring in het werkveld. Tevens heeft u affiniteit met fysisch chemisch onderzoek en/of onderzoek op het gebied van bioraffinage. Bij voorkeur heeft u ervaring met het samenwerken met kleine of grotere bedrijven. U hebt theoretische kennis van en aantoonbare praktische ervaring met verschillende analytisch chemische technieken als HPLC, GC en massaspectrometrie. U bent een prettige teamplayer en beschikt over goede organisatorische en contactuele eigenschappen. U heeft bij voorkeur ervaring met het overbrengen van kennis en ervaring aan studenten en bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of bent bereid deze te behalen. U beschikt over goede Engelse taalvaardigheden: u bent in het bezit van een Cambridge-certificaat of bereid dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante en afwisselende functie bij het HAN BioCentre en het Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie. Voor de functie geldt in eerste instantie een aanstelling van één jaar. U wordt benoemd in de functie van (docent-)onderzoeker niveau 3 of 4. Afhankelijk van uw ervaring wordt u aangesteld in schaal 10 of 11 met een maximaal bruto maandsalaris van respectievelijk € 4.192,37 (cao-hbo schaal 10) en € 4.892,31(cao-hbo schaal 11) bij een full time aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Werkgever

Welkom bij de HAN University of Applied Sciences. Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. We laten mensen groeien als professional én als persoon. De HAN biedt een springplank naar een betekenisvolle toekomst!

Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Onderwijs; Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 40 uur per week
  • €4192—€4892 per maand
  • Universitair
  • AT Docent onderzoeker

Werkgever

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Scheut 10, 6525 EM, Nijmegen

Bekijk op Google Maps