Lector opleiding ICT

Lector opleiding ICT

Geplaatst Deadline Locatie
5 jan morgen Ede
Bij de Christelijke Hogeschool Ede zijn we op zoek naar een Lector voor ICT opleiding.

Functieomschrijving

De Christelijke Hogeschool Ede wil als kennisinstituut een bijdrage leveren aan kennisdeling en -ontwikkeling. Er is een hogeschool breed onderzoeksprofiel “Kracht van Relaties” waar gewerkt wordt binnen drie clusters: zorgen in relatie, samenleven in relatie en werken in relatie. Er zijn per opleiding lectoraten waarbij lectoren, kenniskringleden, docenten en studenten werken aan eigen onderzoek dat altijd gelieerd is aan het onderzoeksprofiel. De lectoren werken samen in team onderzoek.

Binnen het CHE onderzoeksprogramma gaan we starten met een nieuw lectoraat ten behoeve van de opleiding hbo-ICT. Deze opleiding is in 2018 gestart en we kiezen ervoor om gekoppeld aan deze opleiding een lectoraat te starten met als werktitel “Zin in ICT”. Voor het lectoraat is een onderzoeksprogramma opgesteld, waarin bezieling, bezinning en relaties centraal staan en wat zich voornamelijk zal gaan richten op de domeinen van gezondheid en welzijn.

Wat ga je doen?
In de functie van lector fungeer je als bruggenbouwer tussen onderwijs, onderzoek en organisaties in het (regionale) werkveld. Je geeft het onderzoek binnen het thema mensgerichte ICT verder vorm, in samenwerking met onderzoekers binnen en buiten de CHE. Ook zoek je actief verbinding met werkveldpartijen om gezamenlijk praktijkonderzoek uit te voeren.

Binnen de CHE geef je leiding aan onderzoeksactiviteiten die vanuit de opleiding ICT worden uitgevoerd en fungeer je als coach voor onderzoekers, kenniskringleden, docenten en studenten. Je ontwikkelt plannen voor de doorgaande ontwikkeling van het lectoraat en begeleidt ook de uitvoering hiervan. Je draagt bij aan de innovatie van onderwijs, zowel op de opleiding als in het werkveld. Je verbindt met andere CHE-opleidingen om interprofessionele onderzoeksprojecten vorm te geven.

Je maakt deel uit van een team van lectoren binnen de CHE, die gemeenschappelijk werken aan het onderzoeksprofiel “Kracht van Relaties”.

Specificaties

Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Functie-eisen

 • Als gepromoveerde professional heb je ruime en recente ervaring in het planmatig uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.
 • Je bent een organisator met het vermogen tot conceptueel en strategisch denken.
 • Je kunt je verhouden tot de opgestelde onderzoeksagenda “Zin in ICT”.
 • Je hebt een breed en relevant netwerk en onderhoudt dit via congressen, symposia, social media, etc.
 • Je bent in staat duurzame relaties te ontwikkelen en werkt graag samen met interne en externe partners.
 • Je hebt bij voorkeur onderwijservaring in het hoger onderwijs, gecombineerd met werkervaring in de ICT of aanverwante sectoren.
 • Met het oog op het coachen van collega’s en het aansturen van projecten is het belangrijk dat je aantoonbare leidinggevende kwaliteiten bezit. Hierbij ben je in staat om mensen te verbinden binnen en buiten jouw vakgebied, ook zonder direct hiërarchisch leiding te geven.
 • Je weet anderen te inspireren en in beweging te krijgen.
 • Je wordt een gepassioneerd ambassadeur van de ICT-opleiding.
 • Jij wilt vanuit je christelijke identiteit op een positieve manier handen en voeten geven aan de missie en visie van onze hogeschool.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Jaarcontract met de intentie tot verlenging.

Als lector binnen de Christelijke Hogeschool kom je terecht in een kwalitatief sterke organisatie, die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort. Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris van minimaal € 5.345,12 en maximaal € 6.813,59 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (op basis van schaal 14 van de hbo cao).
 • Een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %.
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging.
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Werkgever

De Christelijke Hogeschool Ede

De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen.

Additionele informatie

Collega's aan het woord
Henk Langerak is Hoofd huisvesting en beheer en vertelt graag over zijn motivatie om bij de CHE te werken. Kijk hier youtu.be/Pb4siT-aehU de video van Henk. Kijk hier www.werkenbijdeche.nl voor de verhalen van andere collega's.

Henk Langerak - Hoofd Huisvesting en Beheer: "Werken bij de CHE is werken met een grote diversiteit aan mensen. Een omgeving waar mensen er echt toe doen en gezien en gehoord worden. Dat maakt het voor mij aantrekkelijk om bij de Hogeschool te werken."

Heb je interesse?
Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden van de werkzaamheden? Dan zien we graag uiterlijk woensdag 26 januari 2022 je motivatiebrief en cv tegemoet via de onderstaande sollicitatie knop. In jouw motivatie lezen we ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de Christelijke Hogeschool Ede.

Nadere informatie over de inhoud van deze functie kun je inwinnen bij Herman Oevermans, CHE-directeur Onderzoek (hmoevermans@che.nl of 0318-696300) of bij Arjan van Vugt, Directeur van opleiding ICT (ajvvugt@che.nl of 0318-696300). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met René Janssen, HR-adviseur (rrjanssen@che.nl of 0318-696300).

De onderzoeksagenda “Zin in ICT” en het onderzoeksprofiel "De kracht van relaties" zijn in te zien via de site: www.che.nl/lectoraten.

Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Lector; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; IT; Beleid- en staf
 • Techniek; Natuurwetenschappen
 • max. 24 uur per week
 • €5345—€6814 per maand
 • Gepromoveerd
 • AT Lector opleiding ICT

Werkgever

Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Oude Kerkweg 100, 6717 JS, Ede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Christelijke Hogeschool Ede (CHE)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 26 jan. 2022 23:58 (Europe/Amsterdam).