(Junior) Onderzoeker Building with Nature Lectoraat Sustainable River Management

(Junior) Onderzoeker Building with Nature Lectoraat Sustainable River Management

Geplaatst Deadline Locatie
6 jul 21 aug Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij bijdragen aan het uitvoeren en doorontwikkelen van het onderzoeksprogramma van het lectoraat Sustainable River Management. Beschik je over een afgeronde opleiding op het gebied van waterbouw, geotechniek of watermanagement?

Functieomschrijving

WAT JE GAAT DOEN

 • Je gaat samen met collega-onderzoekers, docenten en studenten aan de slag met de nieuwste innovaties in de wereld van Building with Nature.
 • Je werkt mee aan lopende onderzoekstrajecten over bijv. dijken van gebiedseigen grond, sediment als bouwmateriaal (bijv. circulair hergebruik van gebaggerd slib) en hoogwaterveiligheid volgens het DNA van de rivier.
 • Je draagt bij aan de totstandkoming van nieuwe initiatieven. Je zult hiertoe nauw samenwerken met onze partners, zoals: Rijkswaterstaat, waterschappen, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.
 • Je werkt onder andere aan het uitvoeren van onderzoeksprojecten, het begeleiden van studentprojecten en het opstellen van projectvoorstellen.
 • Je doet veldwerk, labwerk, en analyse van de data die je verzamelt samen met collega’s en zet deze om in bruikbare kennis voor het werkveld en onderwijs. 
 • Je maakt deel uit van het team van het bijzonder lectoraat Sustainable River Management. Je draagt bij aan het uitvoeren en doorontwikkelen van de onderzoeksprogramma’s van dit lectoraat. Je wordt begeleid en aangestuurd door de lector en senior onderzoeker in dit lectoraat.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

DIT ZOEKEN WE IN JOU

Je beschikt over een relevante hbo-bachelor opleiding. Je bent maatschappelijk gedreven en je wilt bijdragen aan duurzaamheid en klimaatbestendigheid van rivieren en delta’s. Je bent technisch-inhoudelijk gedreven en hebt  affiniteit met Building with Nature, geotechniek, waterbouwkunde en civiele techniek. Je houdt van multidisciplinair werk. Je hebt een hands-on persoonlijkheid, je kunt zorgvuldig werken en je vindt het leuk om veldwerk en lab-werk af te wisselen met kantoorwerk. Je hebt enkele jaren werkervaring en je wilt je doorontwikkelen als praktijkgericht onderzoeker.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging.

DIT BIEDEN WIJ JOU

 • een boeiende onderzoeksfunctie in een dynamische, informele werkomgeving;
 • een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging;
 • een aanstelling in de functie van onderzoeker, niveau 4; afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal €3.018,49 en maximaal €4.569,57 bruto per maand (cao-hbo schaal 10) bij een fulltime aanstelling;
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
 • jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk! Werken bij de HAN betekent toegang tot een breed aanbod van trainingen en cursussen! Speciaal hiervoor hebben we een eigen HAN Academy;
 • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, korting bij verschillende zorgverzekeringen en (betaald) ouderschapsverlof;
 • alle ruimte om te bewegen! Als HAN medewerker krijg je korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland, of kun je gratis sporten bij de HAN;
 • reis je meer dan 10 km naar je werk? OV vergoeden we 100%!

Werkgever

Academie Built Environment (HAN)

Over de Academie Built Environment

De Academie Built Environment verzorgt bachelor- en masteropleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van civiele techniek en bouwkunde. Daarnaast wordt vanuit lectoraten onderzoek verricht, samen met studenten, onderzoekers, docentonderzoekers en promovendi en in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk. Bij de Academie Built Environment werken ca 90 medewerkers en er studeren rond de 1250 studenten in voltijd en deeltijd.

De Academie Built Environment vormt een belangrijke schakel in de realisatie van een duurzame leefomgeving, in het bijzonder van het klimaatakkoord en de Bouwagenda in Nederland. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van de academie en de academie zet in op kennisontwikkeling om een sterke wisselwerking tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk te bewerkstelligen.

Binnen de academie geldt straks dat elke activiteit, elk resultaatverantwoordelijk team en elke medewerker acteert in de driehoek onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk. De academie heeft twee lectoraten: Architecture in Health en Sustainable River Management.

Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees meer over waar we goed in zijn

Afdeling

Lectoraat Sustainable River Management

Het Lectoraat Sustainable River Management richt zich op integraal ontwerp en beheer van riviergebonden infrastructuur en uiterwaarden. Met ons onderzoek leveren we een praktijkgerichte bijdrage aan duurzaamheid en klimaatbestendigheid van het rivierengebied.  De thema’s flood defense asset management, building with nature, en de circulaire economie staan daarbij centraal.
Het lectoraat werkt nauw samen met het onderwijs, bijvoorbeeld in de minor Sustainable River Engineering. Daarnaast is er intensieve samenwerking met kennisinstellingen en de publieke en private sector, zowel in Nederland als internationaal (Europa en Azië). Op dit moment zijn er vier onderzoekers en een flexibele schil van docent-onderzoekers aan het lectoraat verbonden. Het lectoraat heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
 • Landbouw; Techniek
 • 32—40 uur per week
 • €3018—€4569 per maand
 • HBO
 • AT314888

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Ruitenberglaan 31, 6826 CC, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interesting for you